Πρωτοβουλία για τη Χίο: ψηφίστε αυτόν που θεωρείτε καλύτερο
29 Μαΐου 2019
Δίκτυο Πολιτών Χίου: νέο ξεκίνημα στο Δημοτικό Συμβούλιο
29 Μαΐου 2019

Η Βολισσός Αλλάζει: ζητά δέσμευση υποψηφίων 2ης Κυριακής για αντιδήμαρχο Αμανής

Μοιράσου το άρθρο:

Τη δέσμευση των δύο υποψήφιων Δημάρχων που αναμετρούνται τη 2η Κυριακή στο Δήμο Χίου ότι θα ορίσουν χωρικό αντιδήμαρχο Αμανής έναν από τους εκλεγέντες συμβούλους, και ας ανήκει σε άλλη παράταξη ζητά ο τοπικός συνδυασμός «η Βολισσός ΑλλάΖΕΙ».
Σε ανακοίνωσή του ο τοπικός συνδυασμός, σημειώνει πως «ένα από τα βασικότερα αιτήματα που θέσαμε προς όλους τους υποψήφιους δημάρχους με τους οποίους συναντηθήκαμε προεκλογικά ήταν ο ορισμός αντιδημάρχου Αμανής που να ζει και να εργάζεται στην περιοχή μας».
Να σημειώσουμε ότι την έδρα της Αμανής αναμένεται να την καταλάβει ο σύμβουλος από το συνδυασμό της «Πρωτοβουλίας» που βγήκε πρώτος στη Δημοτική Ενότητα Αμανής, αλλά εκτός 2ου γύρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Ένα από τα βασικότερα αιτήματα που θέσαμε προς όλους τους υποψήφιους δημάρχους με τους οποίους συναντηθήκαμε προεκλογικά ήταν ο ορισμός αντιδημάρχου Αμανής που να ζει και να εργάζεται στην περιοχή μας , Ο λαός της Αμανής εξέλεξε στις εκλογές της περασμένης Κυριακής Δημοτικό Σύμβουλο ένα από τους κ.κ. Ποταμούση και Σιταρά και αναμένουμε και εμείς όπως όλοι με την ολοκλήρωση της καταμέτρησης της σταυροδοσίας ποιος από τους δυο θα πλειοψηφήσει. Απόλυτα συνεπείς με το προεκλογικό μας αίτημα καλούμε τους δύο 2 υποψήφιους δημάρχους που θα συμμετάσχουν στο δεύτερο γύρο να δεσμευτούν ότι θα ορίσουν αντιδήμαρχο τον/την Δημοτικό Σύμβουλο της ενότητας Αμανής.
Καλούμε όλους τους παρέδρους και τους νεοεκλεγέντες προέδρους των άλλων κοινοτήτων να τοποθετηθούν σχετικά με το αίτημα μας.”.

 

Μοιράσου το άρθρο: