Ν. Μηταράκης: περιοδείες- ενημέρωση στο Βροντάδο για το “Σχέδιο 4+1”
4 Ιουλίου 2019
Γ. Αμέντας, υπ. βουλευτής Χίου με ΚΙΝΑΛ: “Σχέδιο Χίος, 4+4 Προτάσεις για την Υγεία”
4 Ιουλίου 2019

Ιατρικός Σύλλογος Χίου: εξετάσεις στου κατοίκους των Ψαρών

Μοιράσου το άρθρο:

Στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς ο Ιατρικός Σύλλογος Χίου με τη συμμετοχή ιατρών 12 ειδικοτήτων, πραγματοποίησε κλινικές εξετάσεις σε 136 κατοίκους και παρακλινικές σε 78 κατοίκους των Ψαρών το περασμένο Σάββατο, 29 Ιουνίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Χίου:

“Στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς ο Ιατρικός Σύλλογος Χίου με τη συμμετοχή ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων, πραγματοποίησε τόσο κλινική εξέταση, όσο και παρακλινικές εξετάσεις στους κατοίκους των Ψαρών το Σάββατο 29.06.2019. Το κλιμάκιο των ιατρών του Συλλόγου που περιελάμβανε τις ειδικότητες του ειδικού παθολόγου, καρδιολόγου, οφθαλμιάτρου, δερματολόγου, ουρολόγου, πνευμονολόγου, χειρουργού, ωτορινολαρυγγολόγου, ακτινολόγου, παιδίατρου, ενδοκρινολόγου και ορθοπεδικού διενήργησε κλινική εξέταση (136 ασθενείς) και παρακλινικές εξετάσεις (78 ασθενείς) για τις οποίες χρησιμοποιήθηκε και φορητός εξοπλισμός μελών του ( έλεγχος βηματοδότη, υπέρηχος, σπιρόμετρο, άμεσο οφθαλμοσκόπιο, τονόμετρο, δερματοσκόπιο κλπ).
Οι ιατρικές εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν στις αίθουσες του αγροτικού Ιατρείου, της Δημοτικής βιβλιοθήκης και την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου καθώς και κατ’ οίκον σε ασθενείς με ειδικές ανάγκες.
Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Χίου ευχαριστεί το Δήμαρχο Ψαρών κ. Κωνσταντίνο Βρατσάνο, τη ναυτιλιακή εταιρεία Αγία Μαρίνη και ιδιαίτερα τον πλοιοκτήτη του PSARA GLORY κ. Γαλανό Εμμανουήλ για την ευγενική χορηγία τους, καθώς και τους συναδέλφους που συμμετείχαν εθελοντικά στην δράση.

Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Χίου”.

Μοιράσου το άρθρο: