Σύσκεψη Αντιδημάρχου Καθαριότητας Χίου και ιχθυοπωλών για τα ζωικά υπολείμματα
9 Οκτωβρίου 2019
Χίος: Αιμοδοσία από τους φοιτητές Πανεπιστημίου Αιγαίου
9 Οκτωβρίου 2019

Ιταλοί δημοσιογράφοι γνώρισαν τη Χίο σε συνεργασία με τον ΕΟΤ

Μοιράσου το άρθρο:

Πέντε δημοσιογράφοι από μεγάλης εμβέλειας έντυπα της Ιταλίας (La Stampa, La Republica, Bella Europa, Donna Moderna), καθώς και από το Ιταλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ANSA Med, επισκέφθηκαν τη Χίο από τις 3 έως τις 7 Οκτωβρίου, με σκοπό να γνωρίσουν το νησί και το τουριστικό προϊόν που προσφέρει και να το παρουσιάσουν στο Ιταλικό κοινό.
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας, με το Γραφείο του ΕΟΤ Ιταλίας, ενώ την αποστολή συνόδευε η Προϊσταμένη του Γραφείου ΕΟΤ στο Μιλάνο, Κυριακή Μπουλασίδου.
Οι δημοσιογράφοι επισκέφθηκαν αξιοθέατα της Χίου, στη βάση ενός τριήμερου προγράμματος που είχε καταρτίσει το τμήμα Τουρισμού ΠΕ Χίου και είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν με βιωματικό τρόπο τις ιδιαίτερες εμπειρίες που προσφέρει το νησί της Χίου.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Μεταφορών και Επικοινωνιών, Νίκος Νύκτας συναντήθηκε με την αποστολή, στο περιθώριο της οποίας πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την Προϊσταμένη του Γραφείου ΕΟΤ Μιλάνο, με τη συμμετοχή εκπροσώπων από τον Φορέα Τουρισμού Χίου και την Ένωση Ξενοδόχων Χίου, με σκοπό να προγραμματισθούν και άλλες ενέργειες για την τουριστική προβολή της Χίου στην Ιταλική αγορά.

Μοιράσου το άρθρο: