Νέες κινητοποιήσεις κατά του πολυνομοσχεδίου από το εργατικό κέντρο Λέσβου
21 Οκτωβρίου 2019
ΛΑΣ : ερώτηση για την προστασία ανθρώπινων ζωών στη ΒΙΑΛ σε έντονα καιρικά φαινόμενα
21 Οκτωβρίου 2019

Κατά πλειοψηφία υπέρ του αυτοδιοίκητου του ΚΕΘΕΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Χίου, κατά η πλειοψηφία

Μοιράσου το άρθρο:

Αποδεκτό κατά πλειοψηφία έγινε το ψήφισμα που πρότεινε η Χιακή Συμπολιτεία, σημειώνεται σε σχετικό δελτίο τύπου της παράταξης, με το οποίο ζητείται η απόσυρση της απαράδεκτης και αντισυνταγματικής πράξης νομοθετικού περιεχομένου της κυβέρνησης με την οποία καταργείται το αυτοδιοίκητο του ΚΕΘΕΑ.
Το ψήφισμα –με προσθήκες της Λαϊκής Συσπείρωσης που έγιναν δεκτές από τον εισηγητή Δημήτρη Αντωνόγλου, ψηφίστηκε από όλες τις παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου, πλην της παράταξης του δημάρχου.

Ολόκληρο το δελτίο τύπου της Χιακής Συμπολιτείας:

“Αποδεκτό κατά πλειοψηφία έγινε το ψήφισμα που πρότεινε η Χιακή Συμπολιτεία με το οποίο ζητείται η απόσυρση της απαράδεκτης και αντισυνταγματικής πράξης νομοθετικού περιεχομένου της κυβέρνησης με την οποία καταργείται το αυτοδιοίκητο του ΚΕΘΕΑ. Το ψήφισμα –με προσθήκες της Λαϊκής Συσπείρωσης που έγιναν δεκτές από τον εισηγητή – ψηφίστηκε από όλες τις παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου, πλην της παράταξης του δημάρχου. Ένα απτό σημάδι τού γιατί η πολυφωνία της απλής αναλογικής είναι δείγμα υγείας και δημοκρατίας.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η τοποθέτηση-προτροπή του κ. Κάρμαντζη να καταψηφιστεί το ψήφισμα με έωλα επιχειρήματα χωρίς καμιά βάση. Στον αγώνα κατά των εξαρτήσεων έγιναν φανερές οι κυβερνητικές και νεοδημοκρατικές εξαρτήσεις…”.

Μοιράσου το άρθρο: