ΣΥΡΙΖΑ Χίου: Έλλειψη ιχνηλάτησης κρουσμάτων κορονοϊού
1 Δεκεμβρίου 2020
Ν. Μηταράκης: “Η εντυπωσιακή μείωση των ροών στα νησιά μας κατά 92% αποδεικνύει τη συστηματική προσπάθεια μας για την καταπολέμηση κυκλωμάτων λαθροδιακινητών”
1 Δεκεμβρίου 2020

Καταγγελία Μισετζή για ανεξέλεγκτη ρίψη απορριμμάτων σε περιοχή του Θολοποταμίου

Μοιράσου το άρθρο:

Για “σειρά παράνομων ενεργειών” καταγγέλλει τη Δημοτική Αρχή Χίου και συγκεκριμένα την Υπηρεσία Καθαριότητος , ο πρόεδρος της Ενωσης Καταναλωτών Χίου Γιάννης Μισετζής, διότι όπως αναφέρει «έχει μετατρέψει μια μεγάλη έκταση στη θέση Ράχη στο χωριό Θολοποτάμι  αφού όπως φαίνεται τους τελευταίους  6-9 μήνες μεταφέρει και εναποθέτει εκεί σε καθημερινή βάση  όλα τα  παραγόμενα απόβλητα  της Χίου (ογκώδη αντικείμενα- προϊόντα κλάδευσης δέντρων -ελαστικά- πλαστικά ντεπόζιτα -προϊόντα εκσκαφών και οικοδομών κ.α.)».

Η καταγγελία, πέρα από τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Χίου, κατατέθηκε και στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου και στο Δασαρχείο, και ζητείται από όλους τους φορείς να κάνουν αυτοψία στο χώρο και να πράξουν τα δέοντα ώστε να σταματήσει αυτή η κατάσταση.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών Χίου, και μέλος της Δημοτικής Παράταξης “Συμμαχία Αξιών”, κ. Μισετζής ζητά από τις δημοτικές παρατάξεις να φέρουν το θέμα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο ως κατεπείγον και να ληφθεί απόφαση για «άμεσο κλείσιμο της παράνομης αυτής εγκατάστασης και την ορθή διαχείριση στο εξής όλων των ειδών των αποβλήτων που μέχρι σήμερα ανεξέλεγκτα καταλήγουν εκεί».

Παράλληλα ζητά επίσης «να ακυρωθεί η πρόσφατη απόφαση της δημοτικής εταιρείας ΔΙ.Α.ΝΟ.Χ. Α.Ε.  (Διαχείριση Απορριμμάτων Νομού Χίου) σύμφωνα με την οποία θα εισάγουμε και θα διαχειριζόμαστε στο εξής και τα απόβλητα της Νήσου Ικαρίας».

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ X.A.Δ.Α. Προέδρου Ενωσης Καταναλωτών Χίου_30112020

Μοιράσου το άρθρο: