Στη βιβλιοθήκη Κοραή ο Κώστας Τριαντάφυλλος
12 Ιανουαρίου 2019
Δήλωση Α. Μιχαηλίδη για δημαγωγία ΝΔ ως προς το προσφυγικό και τη ΒΙΑΛ
15 Ιανουαρίου 2019

Κίνημα Αλλαγής Χίου: συμπαράσταση στους εκπαιδευτικούς

Μοιράσου το άρθρο:

“Το Κίνημα Αλλαγής Χίου εκφράζει τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του στους εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που αυτές τις μέρες βρίσκονται σε κινητοποιήσεις”, σημειώνεται σε σχετικό δελτίο τύπου.
“Οι κάτοικοι της Χίου, των Οινουσσών και των Ψαρών γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τον καθημερινό αγώνα των αναπληρωτών εκπαιδευτικών, που κάθε χρόνο στηρίζουν με αυταπάρνηση και ζήλο τα σχολεία των νησιών μας. Χωρίς τη συμβολή τους τα σχολεία της νησιωτικής, ακριτικής και παραμεθόριας Ελλάδας δεν θα μπορούσαν να λειτουργήσουν.
Η στήριξη στον δίκαιο αγώνα τους είναι αυτονόητη. Καλούμε την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, αντί να νομοθετεί χωρίς διάλογο και με τη μορφή τροπολογιών σε άσχετα νομοσχέδια και αντί να παρατάσσει τις δυνάμεις των Μ.Α.Τ απέναντι στους διαδηλωτές, να ακούσει με προσοχή τα αιτήματα των αναπληρωτών δασκάλων και καθηγητών και να αντιμετωπίσει με σεβασμό τον δίκαιο αγώνα τους, προβαίνοντας σε όλες τις απαραίτητες αλλαγές στα έτσι κι αλλιώς πρόχειρα νομοθετήματά της”, αναφέρεται στο δελτίο τύπου από το γραφείο του ΚΙΝΑΛ στη Χίο.

Μοιράσου το άρθρο: