Εργασίες στην Εθνική Οδό Χίου – Καρυών
21 Απριλίου 2020
Στο ΕΣΠΑ ο δρόμος Καλλονής Πέτρας στη Λέσβο και ο παραλιακός του αεροδρομίου στη Χίο
21 Απριλίου 2020

Κριτική “Χίος Μπροστά” σε Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη για τις δομές προσφύγων

Μοιράσου το άρθρο:

«Ο δήμαρχος απαξιώνει την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για κλείσιμο της ΒΙΑΛ αρχίζοντας από την άμεση μείωση του πληθυσμού της… Αντί αυτών προτείνει νέα δομή μόνιμης ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ την οποία βαφτίζει προσωρινή!! όπως η προηγούμενη δημοτική αρχή και κυβέρνηση μας έλεγαν για την ΒΙΑΛ, τονίζει η δημοτική παράταξη του Γιάννη Καραβασίλη.
Αντί για ευαγγέλιο και σημαία όπως χαρακτήριζε την απόφαση, σταδιακά την μετατρέπει σε κουρελόχαρτο», καταλήγει η ανακοίνωση του συνδυασμού «Χίος Μπροστά» σχετικά με την θέση που διατύπωσε η Δημοτική Αρχή Χίου μετά τα επεισόδια στη ΒΙΑΛ, το βράδυ του Μ. Σαββάτου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Μετά την στήριξή πού έδωσε μαζί με τους συμμάχους του στο Δημοτικό Συμβούλιο, στις αδιαφανείς διαδικασίες και μεθοδεύσεις σχετικά με την ενοικίαση χώρου για την δημιουργία δομής καραντίνας, ο δήμαρχος έσπευσε πάλι να προσφέρει υπηρεσίες στην αδιέξοδη πολιτική της κυβέρνησης και του κ. Μηταράκη στο μεταναστευτικό.
Την πολιτική του εγκλωβισμού που έχει σαν αποτέλεσμα γεγονότα όπως τα προχθεσινά στη ΒΙΑΛ και εκθέτει την Χίο και τα άλλα νησιά του Αιγαίου σε εθνικούς πρώτιστα, κοινωνικούς και οικονομικούς κινδύνους.
Ο δήμαρχος απαξιώνει την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου που ανάμεσα στά ψηφισθέντα (κλείσιμο της ΒΙΑΛ αρχίζοντας από την άμεση μείωση του πληθυσμού της κλπ) κάνει λόγο για μια δομή καταγραφής .Αντί αυτών προτείνει νέα δομή μόνιμης ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ την οποία βαφτίζει προσωρινή!! όπως η προηγούμενη δημοτική αρχή και κυβέρνηση μας έλεγαν για την ΒΙΑΛ.
Αντί για ευαγγέλιο και σημαία όπως χαρακτήριζε την απόφαση ,σταδιακά την μετατρέπει σε κουρελόχαρτο.
ΧΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ

Μοιράσου το άρθρο: