Κάρμαντζης: Αναγκαιότητα η κλειστή δομή – Συνεχίζονται τα rapid tests από τον ΕΟΔΥ
27 Οκτωβρίου 2020
Χίος: Δηλώσεις και πρόγραμμα εκδηλώσεων για επέτειο της 28ης Οκτωβρίου
27 Οκτωβρίου 2020

Κριτική ΣΥΡΙΖΑ Χίου για δηλώσεις Δημάρχου για κλειστή δομή προσφύγων- μεταναστών

Μοιράσου το άρθρο:

«Ο Δήμαρχος Χίου και από τα δεδομένα μέχρι σήμερα, ο καλύτερος υποστηρικτής της κυβέρνησης, του Υπουργού Μετανάστευσης και Βουλευτή Χίου αισθάνθηκε την ανάγκη για άλλη μια φορά να υπερασπιστεί την κυβερνητική πολιτική αλλά όχι τους Δημότες της Χίου και την εκφρασμένη άποψη τους για την δημιουργία κλειστών κέντρων-φυλακών», σχολιάζει τις δηλώσεις του Δημάρχου Χίου Σ. Κάρμαντζη η Νομαρχιακή Επιτροπή Χίου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

«Θα περίμενε κάποιος, ότι ως Δήμαρχος Χίου, τουλάχιστον θα κρατούσε τα προσχήματα και θα επίρριπτε ευθύνη στην κυβερνητική πολιτική για την υποτιθέμενη αποσυμφόρηση που έχει ως αποτέλεσμα τον υπερσυνωστισμό στην ΒΙΑΛ, για τις ελλείψεις σε ιατρικό και υγειονομικό προσωπικό, για τις υποσχέσεις για την κάλυψη τους και την συνεχή αναβολή τους και για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση στη διενέργεια τεστ στην ΒΙΑΛ”, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου.

“Θα περιμέναμε”, σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, “ότι ως Δήμαρχός Χίου θα διεκδικούσε από την κυβέρνηση για το καλύτερο του τόπου και των δημοτών και θα ήταν αντίθετος σε πολιτικές επιλογές που καταστρέφουν το νησί μας και θέλουν να το καταστήσουν μόνιμη φυλακή προσφύγων και μεταναστών”.

Μοιράσου το άρθρο: