ΣΕΣΝΟΧ: χωρίς εφημερεύοντες γιατρούς το ακτινολογικό στο Νοσοκομείο Χίου
27 Ιανουαρίου 2020
Την πολιτική της Περιφέρειας στα θέματα τουρισμού καταγγέλλει ο Σύλλογος Υπαλλήλων Π.Ε. Χίου
27 Ιανουαρίου 2020

Μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης για το προσφυγικό, ζητά η Περιφέρεια

Μοιράσου το άρθρο:

«Μέτρα Οικοδόμησης εμπιστοσύνης» μεταξύ Κυβέρνησης και νησιωτών αναμένει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και οι Δήμοι των νησιών, μετά τη διήμερη κινητοποίηση για το προσφυγικό την προηγούμενη εβδομάδα και τη συνάντηση στην Αθήνα των αυτοδιοικητικών στο Μέγαρο Μαξίμου.
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου (σ.σ. πρόσκληση για τη συνέντευξη τύπου δόθηκε λίγο πριν την έναρξή της), μαζί με τους 3 Αντιπεριφερειάρχες που εδρεύουν στη Χίο, ο κ. Μουτζούρης τόνισε ότι στη συνάντηση με τους κ.κ. Γεραπετρίτη, Μηταράκη και Πέτσα δεν συζητήθηκε το ζήτημα των Κλειστών Κέντρων, παρόλο που το έθεσε η Κυβερνητική πλευρά.
Ο Κώστας Μουτζούρης σημείωσε ότι περιμένουν μέσα σε αυτή την εβδομάδα να δουν την μετακίνηση πάνω από 1.000 ατόμων από τα νησιά προς την ενδοχώρα, την κατάθεση τροπολογίας που αφορά τη δραστηριότητα των ΜΚΟ, ενώ ζητήθηκε και η άμεση ενίσχυση σε προσωπικό ειδικά των μονάδων υγείας των νησιών.
«Να δούμε αυτά και μετά να δούμε για τις δομές. Είμαι ξεκάθαρος ότι δεν κουβεντιάσαμε «, τόνισε ο κ. Μουτζούρης και επισημαίνοντας ότι όποια απόφαση θα ληφθεί σε συνεργασία με τους Δήμους.

Μοιράσου το άρθρο: