Πεζοπορία και κοπή πίτας από τους Φίλους Μονοπατιών Χίου, 3/2/19
3 Φεβρουαρίου 2019
Χίος: Επιστολή 10 Αλληλέγγυων και εθελοντικών Ομάδων στην Ε.Ε. για το προσφυγικό
3 Φεβρουαρίου 2019

Μνημείο συνεργασίας Δήμου Χίου με Επιμελητήριο με… φλουρί για τον τουρισμό

Μοιράσου το άρθρο:

Σε σύναψη μνημονίου συνεργασίας με το Επιμελητήριο Χίου θα προχωρήσει ο Δήμος Χίου για τον Ιδιωτικό Φορέα Τουρισμού που προωθεί το επιμελητήριο.
Κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας του Επιμελητηρίου, την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019, ο Δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς ανακοίνωσε ότι με αυτό τον τρόπο ο Δήμος Χίου θα είναι συνδιαχειριστής με το Επιμελητήριο χρηματοδότησης ύψους 400.000 ΕΥΡΩ για την τουριστική προβολή του νομού που θα εξασφαλίσει ο Δήμος από το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα.
Στη σύντομη αναδρομή της χρονιάς ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παντελής Λεγάτος, αναφέρθηκε στο Σχολείο Τουρισμού που διοργάνωσε το Επιμελητήριο σε συνεργασία με το Δήμο, τη συμμετοχή στη διαβούλευση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για την τελική διαμόρφωση του Μεταφορικού ισοδύναμου, αλλά και τις παρεμβάσεις για τη διαγραφή των προστίμων που είχαν επιβληθεί σε επιχειρηματίες του τουρισμού λόγω της εφαρμογής σχετικού νόμου που αφορούσε παρατυπίες επισκεπτών από την Τουρκία.
Χαιρετισμό απέστειλε ο βουλευτής της ΝΔ Νότης Μηταράκης, με αναφορά του στις θέσεις της ΝΔ για την οικονομία αλλά και ειδικότερα για το θέμα των υποδομών στο νησί και το «μεταναστευτικό».

Μοιράσου το άρθρο: