Το TEDxLesvos 2019 εξερεύνησε το απροσδόκητο!
1 Οκτωβρίου 2019
Χίος: αγώνας τυπογράφου Γ. Παληού για τη σωτηρία της πρώτης κατοικίας του
2 Οκτωβρίου 2019

Ν. Μηταράκης: με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ηλικιωμένων

Μοιράσου το άρθρο:

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα των ανθρώπων τρίτης ηλικίας και των συνταξιούχων, ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Νότης Μηταράκης, πραγματοποίησε συνάντηση με τις Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις και το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων.
Στο σχετικό δελτίο τύπου σημειώνεται:
Ο υφυπουργός άκουσε τους προβληματισμούς και τα αιτήματα των συνταξιούχων και ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος στο πλαίσιο του οποίου, οι συνταξιούχοι τόνισαν πως τα τελευταία χρόνια της κρίσης, υπέστησαν τεράστιες περικοπές σε όλα τους τα δικαιώματα.
Ο κ. Μηταράκης υπογράμμισε πως το υπουργείο Εργασίας εργάζεται προς την κατεύθυνση του συνολικού εξορθολογισμού του ασφαλιστικού συστήματος, προσπαθώντας να εξομαλύνει όλες τις στρεβλώσεις που υπήρχαν μέχρι σήμερα αλλά και να δρομολογήσει την πληθώρα των εκκρεμών θεμάτων τα οποία παρέμεναν άλυτα, σαν αποτέλεσμα της αδιαφορίας των προηγούμενων ετών.
Τέλος τόνισε πως η σημερινή μέρα είναι πολύ σημαντική και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως: «Σε μια πραγματική δημοκρατία, όλοι οι πολίτες θα πρέπει να νιώθουν ασφάλεια για το μέλλον τους, να ζουν με αξιοπρέπεια και να νιώθουν εμπιστοσύνη στην πολιτεία».

Μοιράσου το άρθρο: