Μαρία Κομνηνάκα «Όλη η δύναμη του ΚΚΕ στη Λέσβο θα κατατεθεί στους αγώνες του λαϊκού κόσμου που δεν υποτάσσεται»
8 Ιουλίου 2019
Ανδρέας Μιχαηλίδης, ξανά βουλευτής: θα εργαστώ για το συλλογικό καλό
8 Ιουλίου 2019

Νότης Μηταράκης- επανεκλογή: ξεκινάμε σκληρή δουλειά

Μοιράσου το άρθρο:

Ο Νότης Μηταράκης επανεξελέγη και πάλι βουλευτής της ΝΔ στο νομό Χίου και μάλιστα με μεγαλύτερη διαφορά ψήφων από ότι τον Ιανουάριο του 2015 από το 2ο στην παράταξη Σταύρο Μιχαηλίδη.
Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα έλαβε 6.557 ψήφους, έναντι 5.114 του Σταύρου Μιχαηλίδη, 1.078 της Ισαβέλλας Μπουρνιά και 348 της Παρασκευής (Βιβή) Ποταμούση.
Η ΝΔ έλαβε ποσοστό στο νομό Χίου 45,65% και 13.894 ψήφους.


Κατά την άφιξή του στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου το βράδυ της Κυριακής, όπου ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης τον συνεχάρη για την επανεκλογή του ο κ Μηταράκης έστειλε ευχαριστήριο μήνυμα σε όλους τους Χιώτες.
«Οι Χιώτες περιμένουν επιτέλους έργα! Ευχαριστώ όλους τους συμπολίτες μας που εμπιστεύθηκαν το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και τους συνυποψήφιούς μου που μαζί δώσαμε τον αγώνα για αυτό το θετικό αποτέλεσμα».

«Σήμερα είναι μέρας χαράς. Αλλά δεν είναι μέρα για πανηγυρισμούς. Είναι μέρα ευθύνης» τόνισε.

Αναφερόμενος στην επόμενη μέρα για τη Χίο είπε: «Στην προεκλογική περίοδο καταλάβαμε ότι οι Χιώτες περιμένουν επιτέλους έργα. Δεν περιμένουν άλλα σχέδια και άλλα λόγια. Νιώθω βαρύτατη ευθύνη προς τους χιλιάδες ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας και τους χιλιάδες που με τίμησαν».

«Δεσμεύομαι να είμαι η ισχυρή φωνή της Χίου στην Αθήνα, όπως έκανα όλα αυτά τα χρόνια».

Δίνοντας το στίγμα για την πορεία που θα ακολουθήσει, είπε:
«Ξεκινά περίοδος σκληρής δουλειάς. Προαπαιτούμενο για την επιτυχία στη Χίο είναι η ενότητα. Και είναι κάτι που έχει λείψει ιστορικά από το νησί μας. Δεσμεύομαι μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Χίου, το Δήμαρχο, το συνάδελφο βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ και τους θεσμικούς φορείς συστηματικά να δουλέψουμε μαζί για να τελειώσουμε τα μεγάλα έργα.

Για να βάλουμε μπροστά την ατμομηχανή της οικονομίας της Χίου. Για να δώσουμε ελπίδα στα νέα παιδιά ότι δε χρειάζεται να φύγουν, αλλά μπορούν να μείνουν εδώ στο νησί.

«Προτιμώ να έχω ένα μικρό κομμάτι της επιτυχίας, παρά ο καθένας να κινηθεί και πάλι μόνος του, όπως έγινε όλα αυτά τα χρόνια.»

«Ξεκινάμε σκληρή δουλειά!!! Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξή σας!!»

Μοιράσου το άρθρο: