Η ΝΟΔΕ Λέσβου για τη διατήρηση του μειωμένου ΦΠΑ
9 Ιανουαρίου 2019
Δήλωση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ για τους δασικούς χάρτες στις νησιωτικές περιοχές
9 Ιανουαρίου 2019

Ο Α.Μιχαηλίδης για την κατάργηση του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στα Καρδάμυλα

Μοιράσου το άρθρο:

Την αντίθεσή του στην απόφαση κατάργησης του υποκαταστήματος Εθνικής Τράπεζας στα Καρδάμυλα εκφράζει σε δήλωσή του ο βουλευτής Χίου Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Συγκεκριμένα στη δήλωσή του αναφέρει: «Η αιφνίδια απόφαση της Διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας για την κατάργηση του υποκαταστήματός της στα Καρδάμυλα αποτελεί ενέργεια η οποία υποβαθμίζει την παροχή υπηρεσιών και την εξυπηρέτηση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής της Βόρειας Χίου. Είναι αδιανόητο στις σημερινές συγκυρίες να υποβαθμίζονται υπηρεσίες σε ένα ακριτικό νησί. Υπενθυμίζουμε ότι η κεφαλαιοποίηση των τραπεζικών ιδρυμάτων έχει γίνει επανειλημμένα από το υστέρημα του ελληνικού λαού. Δεν μπορεί σε αντάλλαγμα οι τράπεζες να υποβαθμίζουν συνεχώς τις υπηρεσίες τους και ειδικά σε απομακρυσμένες περιοχές.

Ζητούμε την άμεση ανάκληση της απόφασης της Εθνικής Τράπεζας για κατάργηση του υποκαταστήματος Καρδαμύλων, αίτημα το οποίο απευθύνουμε και με σχετική επιστολή μας προς τη Διοίκηση του ιδρύματος. Παράλληλα ενημερώνουμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης για τις σοβαρές επιπτώσεις που θα έχει μια τέτοια ενέργεια στους ακρίτες κατοίκους της βορειοανατολικής Χίου.»

Μοιράσου το άρθρο: