Περιοδεία στη Χίο υποψ. ευρωβουλευτή ΚΚΕ Δ. Κουμπούρη- κεντρική ομιλία
13 Μαΐου 2019
Αγιασμός γραφείων συνδυασμού “Εμείς για το Αιγαίο” – περιοδεία Χρ. Καλογήρου
13 Μαΐου 2019

Περιοδεία στη Χίο Π. Χριστόφα και υποψηφίων του «ΤΟΛΜΑΜΕ για το Βόρειο Αιγαίο»

Μοιράσου το άρθρο:

Σειρά υπηρεσιών και χωριών της Χίου επισκέφθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΤΟΛΜΑΜΕ για το Βόρειο Αιγαίο», υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Παναγιώτης Χριστόφας, μαζί με τους υποψηφίους συμβούλους από την Περιφερειακή Ενότητα Χίου.
Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 9 Μαΐου 2019, επισκέφθηκαν το Δήμο, το Νοσοκομείο και υπηρεσίες της Περιφέρειας στη Χίο, καθώς επίσης τα χωριά Νεχώρι, Θυμιανά και Νένητα. Την Παρασκευή σειρά είχαν η Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου, η Αστυνομία, η Πυροσβεστική, το Λιμεναρχείο και η Βιβλιοθήκη Κοραή ενώ το Σάββατο, ο Παναγιώτης Χριστόφας και οι υποψήφιοι του συνδυασμού επισκέφθηκαν Συκιάδα, Λαγκάδα, Καρδάμυλα, Βολλισό, Καλαμωτή, Παντουκιό, Μεστά και Πυργί.

«Ο συνδυασμός «ΤΟΛΜΑΜΕ για το Βόρειο Αιγαίο» δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις επισκέψεις του στα νησιά, που βρίσκονται… μακριά από τη διοικητική έδρα της Περιφέρειας, αφού μεταξύ άλλων ζητούμενο είναι την επόμενη τετραετία να καλυφθεί το χαμένο έδαφος από το συγκεντρωτισμό των «εξουσιών» στη Μυτιλήνη τα τελευταία 4μιση χρόνια», σημειώνεται στο δελτίο τύπου.
Σημαντικό κομμάτι του προγράμματος του κ. Χριστόφα είναι η αποκεντρωμένη Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, με ενίσχυση του ρόλου των χωρικών Αντιπεριφερειαρχών, άλλα και η επαναφορά των συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου και στα άλλα νησιά, ώστε οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κάθε Περιφερειακής ενότητας να έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε αυτά.

Μοιράσου το άρθρο: