ΕΛΜΕ Χίου: καταγγελία για κενά σε Γυμνάσια και Λύκεια
6 Νοεμβρίου 2019
Γ. Παληός “να έρθουν κι άλλοι δανειολήπτες που κινδυνεύει το σπίτι τους δίπλα μας”- Κινητοποίηση του εργατικού κέντρου Λέσβου
7 Νοεμβρίου 2019

Πρόταση για παραχώρηση στην ΑΕΝ το κτίριο του ΠΟΝ Χίου

Ο Πρόεδρος του ΟΝ Βαγγέλης Αυγουλάς με τον Διοικητή ΑΕΝ Μηχανικών Χίου Γιάννη Μάργαρη

Μοιράσου το άρθρο:

Σημαντικές πρωτοβουλίες για τον Οίκο Ναύτου στη Χίο αναλαμβάνει ο πρόεδρος του Βαγγέλης Αυγουλάς.
Κατά την επίσκεψή του στη Χίο, όπου πραγματοποίησε χθες ομιλία και με την ιδιότητά του ως πρόεδρος της ΑΜΚΕ «Με άλλα Μάτια» για την κατάσταση στην ακτοπλοΐα με θέμα: «Επιβάτες με αναπηρία, ο κ. Αυγουλάς ανακοίνωσε ότι και τα σωματεία των συνταξιούχων ναυτικών του νησιού βλέπουν θετικά την παραχώρηση χώρου του κτηρίου του Οίκου Ναύτου στην Ακαδημία Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού για να καλύψει τις ανάγκες της και να της επιτρέψει να αυξηθεί η δυναμικότητά της ετησίως από 60 σε 100 σπουδαστές.

Παράλληλα θα ζητήσει από τον υπουργό Υγείας, ως αντιστάθμισμα, να τοποθετηθεί γιατρός στον Οίκο Ναύτου Χίου για τη συνταγογράφηση όλων των ναυτικών.
Παράλληλα ο κ. Αυγουλάς ανακοίνωσε ότι ο τεχνολογικός και ξενοδοχειακός εξοπλισμός που βρίσκεται στο υπόγειο του Οίκου Ναύτη από τη δεκαετία του ΄90 και ποτέ δεν χρησιμοποιήθηκε θα παραχωρηθεί στο Νοσοκομείο Χίου όπου παράλληλα δήλωσε έτοιμος να το χρηματοδοτήσει με 40.000 ΕΥΡΩ ώστε να γίνει πράξη η πτέρυγα για καρκινοπαθείς.
Τέλος ο πρόεδρος του Οίκου Ναύτη και Πρόεδρος της οργάνωσης «Με άλλα Μάτια» αναφέρθηκε και στη συνεργασία που ξεκινά με το Δήμο Χίου ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητα των ατόμων με αναπηρία του νησιού.

Μοιράσου το άρθρο: