Εγκριση μελέτης για ανάπλαση δημοτικού κήπου Δήμου Χίου
17 Ιανουαρίου 2019
Υπενθυμίζουν την επιτακτική ανάγκη για συχνούς ελέγχους
17 Ιανουαρίου 2019

“Εκλογές, εδώ και τώρα”, ανταπαντά η ΝΟΔΕ Χίου στη ΝΕ Χίου του ΣΥΡΙΖΑ

Μοιράσου το άρθρο:

“Με χαρά διαπιστώσαμε ότι για πρώτη φορά σε ανακοίνωσή της, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Χίου μετέφερε σχεδόν αυτούσιες τις δηλώσεις του κ. Μάκη Βορρίδη, βουλευτή Αττικής και τομεάρχη εσωτερικών της ΝΔ με αφορμή την κοπή της πίτας της ΝΟ.Δ.Ε Χίου, για περιφρούρηση των θαλασσίων συνόρων, για συγκράτηση και απώθηση των μεταναστευτικών ροών, για επαναφορά των φυλακών υψίστης ασφαλείας και κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου”, σημειώνει σε σχετικό δελτίο τύπου η ΝΟΔΕ Χίου ανταπαντώντας σε αντίστοιχο της ΝΕ Χίου του ΣΥΡΙΖΑ..

“Παράλληλα όμως και χωρίς να μας ξαφνιάσει δόλου, συνεχίζει το δελτίο τύπου με ημερομηνία 15/1/2019, αφού όλοι οι Χιώτες συμπολίτες μας έχουν συνηθίσει με τις φαιδρότητές τους, χαρακτηρίζει όλα τα ανωτέρω, ακραίο και επικίνδυνο σχέδιο.

Τολμάνε και μιλάνε αυτοί που συγκυβερνούν τέσσερα χρόνια με τον ακροδεξιό Καμμένο.

Τολμάνε και μιλάνε αυτοί που έχουν μετατρέψει τα νησιά του Αιγαίου σε ένα απέραντο Hotspot και έχουν ταλαιπωρήσει όλους του νησιώτες του ανατολικού Αιγαίου.

Τολμάνε και μιλάνε αυτοί που έχουν καταστήσει και ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ τα Πανεπιστήμιά μας καταφύγιο για τον κάθε παράνομο και παραβατικό.

Τολμάνε και μιλάνε αυτοί που προέβησαν μόλις προχτές σε “προληπτικές” συλλήψεις πολιτών θυμίζοντας άλλες εποχές.

Τολμάνε και μιλάνε αυτοί που ξεπούλησαν τη Μακεδονία με αντάλλαγμα την μείωση των συντάξεων

Τολμάνε και μιλάνε αυτοί που αντάλλαξαν το κεκτημένο του μειωμένου ΦΠΑ των νησιών μας με αυξημένες προσφυγικές ροές

Κύριοι σταματήστε να ευτελίζεστε ακόμα περισσότερο. Αντί να βγάζετε βαρύγδουπες ανακοινώσεις, ζητήστε ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τον Ελληνικό λαό, ξεκολλήστε από την καρέκλα της εξουσίας και προχωρήστε στη μόνη δημοκρατική λύση που απαιτεί η κοινωνία μας.

Εκλογές εδώ και τώρα”, καταλήγει η ΝΟΔΕ Χίου (σ.σ. πριν την ψηφοφορία στη Βουλή).

Μοιράσου το άρθρο: