Επικύρωσαν στο έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο την πρόταση τους για άμεση αποσυμφόρηση
16 Οκτωβρίου 2019
Επαναληπτικές εκλογές στην κοινότητα Βικίου, λόγω παραίτησης Προέδρου
16 Οκτωβρίου 2019

Στα περσινά επίπεδα οι τιμές μαστίχας, ο κανονισμός παραλαβών της ΕΜΧ

Μοιράσου το άρθρο:

Στις ίδιες με πέρυσι τιμές θα κινηθεί η τιμή της μαστίχας, μετά την έγκριση του κανονισμού παραλαβών Μαστίχας εσοδείας 2019-2020, από το ΔΣ της Ενωσης Μαστιχοπαραγωγών.
Ο κανονισμός είναι ο ίδιος με αυτόν της προηγούμενης χρονιάς. Ετσι οι τιμές είναι για την Α΄κατηγορία 87 ΕΥΡΩ το κιλό και για τη Β΄κατηγορία 83 ΕΥΡΩ, ενώ είναι σημαντικό ότι φέτος δεν είχαμε συμβάντα βροχοπτώσεων που σημαίνει ότι περιμένουμε μαστίχα υψηλής ποιότητας.
Χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΕΜΧ Γιώργος Τούμπος ανακοίνωσε μέσω της προσωπικής σελίδας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης την απόφαση αυτή, σημειώνοντας:

“Ο κανονισμός είναι ο ίδιος με αυτόν της προηγούμενης χρονιάς 2018-2019 με την διαφορά ότι φέτος δεν είχαμε συμβάντα βροχοπτώσεων με την γνωστή ζημιά και υποβάθμιση στην ποιότητα της παραδιδόμενης Μαστίχας.
Η διατήρηση των όρων του κανονισμού με τα περσινά δεδομένα δυνητικά δημιουργεί προνομιακές συνθήκες τιμολόγησης για την φετινή παραγωγή.
Είναι κι αυτό μια παροχή προς τους Μαστιχοπαραγωγούς που αντικατοπτρίζει την πολύ καλή πορεία της ΕΜΧ.
Τις επόμενες ημέρες ο κανονισμός θα προωθηθεί σε όλους τους Συνεταιρισμούς”, καταλήγει ο πρόεδρος της ΕΜΧ Γιώργος Τούμπος.

Μοιράσου το άρθρο: