Βιωματική ομάδα ενίσχυσης της αυτοεκτίμησης απο την “Πολιόχνη”
9 Ιουλίου 2019
Γ. Αμέντας- υπ. βουλευτής με ΚΙΝΑΛ: ευχαριστήριο με επισήμανση για τα προβλήματα της Χίου
9 Ιουλίου 2019

Σταύρος Μιχαηλίδης: ευχαριστήριο του υπ. βουλευτή της ΝΔ

Μοιράσου το άρθρο:

“Αγαπητές συμπατριώτισσες αγαπητοί συμπατριώτες,
Μια νέα ημέρα ξημέρωσε. Η Νέα Δημοκρατία με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναλαμβάνει το δύσκολο καθήκον της ανόρθωσης της Χώρας και την ανακούφιση των πληγωμένων Ελλήνων. Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον. Η πατρίδα μας μπορεί και αξίζει καλύτερα”, σημειώνει σε ανάρτησή του στην προσωπική σελ΄δια κοινωνικής δικτύωσης ο Σταύρος Μιχαηλίδης.

Υποψήφιος βουλεςυτής Χίου με τη ΝΔ, είδε για 2η φορά να έρχεται δεύτερος πίσω από το Νότη Μηταράκη. στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, έλαβε 5.114 ψήφους, 1443 πίσω από τον εκλεγέντα Ν. Μηταράκη.

Και συνεχίζει:
“Όσον αφορά το τοπικό εκλογικό αποτέλεσμα συγχαίρω τον κύριο Νότη Μηταράκη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, επίσης συγχαίρω τις συνοδοιπόρους της εκλογικής αναμέτρησης κυρίες Ισαβέλλα Μπουρνιά και Βιβή Ποταμούση για τον καλό αγώνα τους.
Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τα υπέροχα παιδιά που στελέχωσαν το πολιτικό γραφείο μου με ανιδιοτέλεια και πάθος και βεβαίως τους χιλιάδες συμπολίτες μας που με τίμησαν με την επιλογή τους.
Εύχομαι όλες οι προσδοκίες του τόπου μας να ικανοποιηθούν.
Σταύρος Γ. Μιχαηλίδης
Υποναύαρχος (ε.α.) Λ.Σ.”

Μοιράσου το άρθρο: