Με επίθεση κατά Τσίπρα, κάλεσμα ΚΙΝΑΛ για έδρα στη Χίο
5 Ιουλίου 2019
Μήνυμα υποψήφιου βουλευτή Α. Μιχαηλίδη ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου
5 Ιουλίου 2019

Σταύρος Μιχαηλίδης-υπ. βουλευτής Χίου της ΝΔ: δυναμική συγκέντρωση με στόχο την εκλογή

Μοιράσου το άρθρο:

Με έντονη αναφορά στο «ισχυρό συναίσθημα» που τον συνδέει με τον τόπο και τους ανθρώπους του, το οποίο και αποτελεί «ακαταμάχητο κίνητρο» για να εργασθεί σκληρά για την πρόοδο της Χίου, ο υποψήφιος βουλευτής Χίου της ΝΔ Σταύρος Μιχαηλίδης ζήτησε την ψήφο των πολιτών.
Στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποίησε χθες βράδυ, στο κόκκινο φαναράκι του λιμανιού της Χίου, ο ε.α. πλοίαρχος του λιμενικού Σώματος κ. Μιχαηλίδης άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας την εκλογική μάχη της Κυριακής σαν μια «εκλογική αναμέτρηση μεταξύ δυο πολιτικών σχολών» και κατατάσσοντας τη ΝΔ στην πλευρά της υπευθυνότητας, ενότητας, προόδου και μεταρρυθμίσεων της χώρας.

Χαρακτήρισε τα χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ως χαμένα για τη Χίο και τόνισε ότι εφόσον εκλεγεί θα ξεκινήσει «δυναμικές κινητοποιήσεις και παρεμβάσεις για την ουσιαστική και άμεση δρομολόγηση των απαραίτητων αποφάσεων για την ολοκλήρωση των κρίσιμων έργων που μας κρατούν, στη Χίο, καθηλωμένους δεκαετίες….
«Θα καταλάβει το αθηνοκεντρικό κράτος ότι εδώ στην άκρη του Αιγαίου υπάρχει αγανάκτηση που εύκολα μετατρέπεται σε θυμό», τόνισε ο Σταύρος Μιχαηλίδης.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ Chios_ND_Mixailidis_Stavros_omilia-4Jul19

Μοιράσου το άρθρο: