Υπό την αιγίδα του Προέδρου Δημοκρατίας Επιστημονικό Συνέδριο Ιερής Μητρόπολης Χίου
3 Απριλίου 2019
“Χίος Μπροστά” απαντά σε Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Χίου
3 Απριλίου 2019

Στη ΣυμμαΧία Αξιών ο Γιώργος Κερμπάτσος

Μοιράσου το άρθρο:

Με το δημοτικό συνδυασμό «ΣυμμαΧία Αξιών» του Κώστα Τριαντάφυλλου θα είναι υποψήφιος ο πρόσφατα παραιτηθείς από δημοτικός σύμβουλος της νυν Δημοτικής Αρχής Δήμου Χίου Γιώργος Κερμπάτσος.
«Ενώνω την εμπειρία μου και τις προσπάθειες μου, με τον Κώστα Τριαντάφυλλο και την ομάδα του, με τη σιγουριά ότι όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε τον τόπο μας, μέσα από μια έντιμη και αποτελεσματική Διοίκηση των Δημοτικών Πραγμάτων», δήλωσε ο κ. Κερμπάτσος.
Από την πλευρά του ο Κώστας Τριαντάφυλλος υποδεχόμενος τον Γιώργο Κερμπάτσο στη Συμμαχία Αξιών δήλωσε: «Ο Γιώργος Κερμπάτσος διακρίθηκε για την σοβαρότητα, την εντιμότητα και την αποτελεσματικότητα του σε όλες τις θέσεις που κλήθηκε να υπηρετήσει την Αυτοδιοίκηση στη Χίο. Είναι για την ΣυμμαΧία Αξιών σημαντική η συμβολή του στις μεγάλες αλλαγές και ανατροπές που έχει ανάγκη ο τόπος μας.».
Ο Γιώργος Κερμπάτσος επί Δημαρχίας Πέτρου Παντελάρα είχε διατελέσει πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ μέχρι την πρόσφατη παραίτησή του κατείχε τη θέση του Προέδρου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Χίου (ΔΗΚΕΧ).

Μοιράσου το άρθρο: