Μυτιλήνη: Φωτιά σε σπίτι στη Χρυσομαλούσσα
13 Αυγούστου 2020
Δωρεάν προληπτικός έλεγχος για οστεοπόρωση στα Ψαρά από Περιφέρεια Β. Αιγαίου και Δίκτυο Υγιών Πόλεων
13 Αυγούστου 2020

Συγχαρητήρια επιστολή στον Βολισσιανό νέο υφυπουργό Αμυνας των ΗΠΑ

Μοιράσου το άρθρο:

Συγχαρητήρια επιστολή στον νέο υφυπουργό Αμυνας των ΗΠΑ Μάικλ Κράτσιος απέστειλε το Συμβούλιο Κοινότητας Βολισσού.  Ο Μιχάλης Κράτσιος – Κοτσακάς κατάγεται από τη Βολισσό, την έδρα της Δημοτικής Ενότητας Αμανής στη βορειοδυτική Χίο, και οι συγχωριανοί του είχαν την χαρά μόλις πέρυσι να τον έχουν κοντά τους στις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Στο σχετικό δελτίο τύπου σημειώνεται:

“Το Συμβούλιο Κοινότητας Βολισσού, εκφράζοντας τη χαρά και τη συγκίνηση όλων των συγχωριανών απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον εξαίρετο Βολισσιανό κ. Μιχάλη Κράτσιο – Κοτσακά για την τοποθέτησή του στη θέση του υφυπουργού Άμυνας των Η.Π.Α.
Γνωστός στους περισσότερους από τις συχνές επισκέψεις του στο χωριό του, τόσο ο νέος υφυπουργός όσο και οι γονείς του, ο κ. Γιάννης Κράτσιος και η κ. Μαίρη Κοτσακά αποτελούν πρόσωπα αγαπητά στη μικρή κοινωνία της Βολισσού.
Φέτος, λόγω του κορωνοϊού, ο Μιχάλης Κράτσιος – Κοτσακάς δεν μπόρεσε να έρθει στη Βολισσό, όμως πέρσι το καλοκαίρι είχε έρθει για σύντομες διακοπές, αν και ήταν ήδη, διευθυντής του Γραφείου Τεχνολογίας του Λευκού Οίκου.”
Στη συγχαρητήρια επιστολή του το Συμβούλιο Κοινότητας Βολισσού αναφέρει:
«Κύριε υφυπουργέ, Αγαπητέ Μιχάλη
Οι κάτοικοι της Βολισσού και οι όπου γης Βολισσιανοί αισθάνθηκαν ξεχωριστή χαρά και μεγάλη περηφάνεια μόλις πληροφορήθηκαν την τοποθέτησή σας στη θέση του υφυπουργού Άμυνας των ΗΠΑ.
Τα συναισθήματα αυτά είναι απόλυτα φυσιολογικά γιατί και η οικογένειά σας και εσείς προσωπικά είστε άνθρωποι που από τα παιδικά σας χρόνια ζυμωθήκατε με τα Βολισσιανά στοιχεία και έχετε την αμέριστη εκτίμηση των συγχωριανών σας.
Για την εκτίμηση προς το πρόσωπό σας και την οικογένειά σας δεν στηριζόμαστε σε αόριστες πληροφορίες τρίτων, αλλά στην προσωπική αντίληψη των ανθρώπων που σας γνωρίζουν προσωπικά και είναι η μεγάλη πλειοψηφία των Βολισσιανών.
Οι εξαιρετικές σπουδές σας, η επιστημονική και τεχνοκρατική εμπειρία σας και το ήθος σας εγγυώνται ότι και στο μέλλον θα εξακολουθείτε να τιμάτε τη Βολισσό με τις επιτυχίες σας.
Διερμηνεύοντας τα αισθήματα όλων των Βολισσιανών σας απευθύνουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια και περιμένουμε, με λαχτάρα, τη στιγμή που οι συνθήκες και οι υποχρεώσεις σας θα σας επιτρέψουν να ξαναβρεθείτε ανάμεσά μας προκειμένου να σας υποδεχτούμε με όλη μας την αγάπη και με κάθε τιμή.

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου
Κοινότητας Βολισσού
Σωτ. Παραδείσης”

Μοιράσου το άρθρο: