Χιακή Συμπολιτεία: προεκλογική συγκέντρωση στο Ρόδι, 23/5
20 Μαΐου 2019
Ανακοινώσεις φορέων: καταδικάζουν την επίθεση σε πλήρωμα του ΕΚΑΒ
20 Μαΐου 2019

Συγκέντρωση ΣυμμαΧίας Αξιών στην ΠΕΚΕΒ

Μοιράσου το άρθρο:

Για τα θέματα του Βροντάδου και το σχέδιο της Συμμαχίας Αξιών, αναφέρθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Χίου Κώστας Τριαντάφυλλος στη συγκέντρωση της παράταξής του το βράδυ του Σαββάτου, 18/5, στον κινηματοθέατρο της ΠΕΚΕΒ.
Εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την προσέλευση του κόσμου, στην ομιλία του ο Κώστας Τριαντάφυλλος, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου από Δασκαλόπετρα μέχρι Αγία Ερμιόνη, τα προβλήματα της καθημερινότητας, αλλά και η νομιμοποίηση του συνόλου των παραλιακών κοινόχρηστων χώρων, μεταξύ των οποίων η πλατεία Αφανούς Ναύτη, αποτελούν προτεραιότητα για τη ΣυμμαΧία Αξιών.
Παράλληλα, τόνισε ότι πρέπει να ξεμπλοκάρουν τα μεγάλα και μικρά έργα για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα ύδρευσης, που ταλανίζουν τόσο την περιοχή του Βροντάδου, όσο και ολόκληρη τη Χίο.
Στην συνέχεια παρουσίασε τις προτάσεις της παράταξης και το πρόγραμμα για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής και γενικότερα του νησιού, με βασικά στοιχεία την ανάδειξη των παραδόσεων και του πολιτισμού του.

Μοιράσου το άρθρο: