Στο κατάλογο των ασφαλών χωρών καταγωγής Πακιστάν και Μπαγκλαντές
25 Ιανουαρίου 2021
Ανέλαβε αντιδήμαρχος στον δήμο ανατολικής Σάμου ο γιατρός Μανώλης Κιάσος
26 Ιανουαρίου 2021

Συνεχίζονται τα προβλήματα μετά το πέρασμα του χιονιά στη Βόρεια Χίο

Μοιράσου το άρθρο:

Νέα ταλαιπωρία για τα χωριά του Πελιναίου στη Βόρεια Χίο το πρωί της Δευτέρας, όπου η καταιγίδα και η έντονη χαλαζόπτωση, δημιούργησε εκ νέου προβλήματα στην ηλεκτροδότηση των χωριών Αμάδες, Βίκι, Καμπιά, που για αρκετές ώρες έμειναν χωρίς την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.
Παράλληλα πρόβλημα αποτελούν για την ασφαλή μετακίνηση μεταξύ των προαναφερόμενων χωριών τα σπασμένα κλαδιά των δέντρων μετά το πέρασμα του κύματος κακοκαιρίας «Λέανδρος». Όπως μας είπαν κάτοικοι, συνεργεία που εργάζονται στην περιοχή καλό είναι να καθαρίσουν και από τα μικρά κλαδιά τους δρόμους και όχι μόνο από τα μεγάλα.

Εν τω μεταξύ σήμερα το πρωί οι Πρόεδροι των τριών χωριών επισκέφθηκαν τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου Παντελή Μπουγδάνο για να του μεταφέρουν την εικόνα, που παρουσιάζουν τα χωριά και να τον ευχαριστήσουν για το γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή υπήρχε η μέριμνα για την επίλυση των προβλημάτων, που δημιούργησε η σφοδρή χιονόπτωση της κακοκαιρίας «Λέανδρος».
Ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου, Παντελής Μπουγδάνος, σύμφωνα με το δελτίο τύπου, επισήμανε ότι “η Περιφερειακή Ενότητα Χίου οφείλει και στέκεται πάντα αρωγός στηρίζοντας έμπρακτα τους όλους κατοίκους της Περιφερειακής Ενότητας Χίου ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της αρμοδιότητάς της, προκειμένου να διασφαλισθεί η δημόσια υγεία”.

Μοιράσου το άρθρο: