Δημοτικές εκλογές: Τριαντάφυλλος και Βουρνούς κλείνουν την προεκλογική περίοδο
24 Μαΐου 2019
Μεγάλο χρηματικό ποσό βρήκαν και επέστρεψαν μαθητές του 4ου λυκείου Μυτιλήνης
24 Μαΐου 2019

Συνεργασία Σκυλίτσειου με 96 ΑΔΤΕ για γιατρό στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού

Μοιράσου το άρθρο:

5 θέσεις ειδικευμένων ιατρών πρόκειται να πληρωθούν στο Νοσοκομείο Χίου, στο πλαίσιο της πρόσφατης προκήρυξης του Υπουργείου Υγείας , βάσει της οποίας αναμένεται μια σημαντική τόνωση των δημόσιων νοσοκομείων με 902 γιατρούς.
Συγκεκριμένα προκηρύχτηκαν οι θέσεις Αναισθησιολόγου, Οδοντιάτρου, Ενδοκρινολόγου, Ουρολόγου και Δερματολόγου – Αφροδισιολόγου.
Αναφερόμενος ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης στο ζήτημα της φιλοξενίας κατά τους θερινούς μήνες ασθενών που έχουν ανάγκη αιμοκάθαρσης, σημειώνει ότι:
«μετά από συντονισμένες ενέργειες της Διοίκησης του Νοσοκομείου και της Διοίκησης της 96 ΑΔΤΕ, επιλύθηκε το ζήτημα της στελέχωσης σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της μονάδας τεχνητού νεφρού. Επομένως μπορεί να προγραμματιστεί η φιλοξενία των αιμοκαθαιρόμενων ασθενών κατά τη θερινή περίοδο στο Νοσοκομείο Χίου.
Οι παραπάνω εξελίξεις αποτελούν απόδειξη της συνεχούς μέριμνας της κυβέρνησης για την ενίσχυση της δημόσιας υγείας και αναμένεται να στηρίξουν σημαντικά την παροχή δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας στο νησί μας το προσεχές διάστημα», καταλήγει το δελτίο τύπου του κ. Μιχαηλίδη.

Μοιράσου το άρθρο: