ΝΟΔΕ Χίου: ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά
8 Ιουλίου 2019
Θάνατος επιβάτη στο πλοίο
8 Ιουλίου 2019

ΣΥΡΙΖΑ Χίου: συνεχίζουμε για το καλό του τόπου

Μοιράσου το άρθρο:

“Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου,οι συμπολίτες μας έκαναν την επιλογή τους.
Η λαϊκή ετυμηγορία είναι για εμάς απόλυτα σεβαστή. Ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την λαϊκή ετυμηγορία ,απέδειξε ότι παρά την επιθυμία κάποιων για στρατηγική ήττα, αποτελεί αναμφισβήτητα τον βασικό πυλώνα του ευρύτερου Προοδευτικού, Αριστερού και Δημοκρατικού πόλου.
Από τη θέση της Υπεύθυνης Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, θα είμαστε εδώ, για να προστατεύσουμε τα συμφέροντα των ανθρώπων του μόχθου, της δημιουργίας, όλων των συμπολιτών μας στην Χίο, τους οποίους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν”, αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΝΕ Χίου του ΣΥΡΙΖΑ για τα εκλογικά αποτελέσματα.
“Συγχαίρουμε τον σύντροφο Ανδρέα Μιχαηλίδη για την επανεκλογή του και τις-ους συντρόφισσες-ους συνυποψήφιους Καλογερά –Μιχαλοπούλου Βάσω, Πειραντάκου Σεβαστή και Σέργη Φραγκίσκο, όπως και τα στελέχη και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία,για τον αγώνα που έδωσαν και δηλώνουμε ότι όπως την προεκλογική περίοδο πορευτήκαμε όλοι μαζί συλλογικά και συντροφικά έτσι θα συνεχίσουμε για το καλό του τόπου μας και της Πατρίδας μας.
Ο Αγώνας συνεχίζεται .”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Μοιράσου το άρθρο: