Παρουσίαση του βιβλίου της Χρ. Πουλίδου «ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ», στη Βιβλιοθήκη ΚΟΡΑΗ
9 Οκτωβρίου 2019
Ιταλοί δημοσιογράφοι γνώρισαν τη Χίο σε συνεργασία με τον ΕΟΤ
9 Οκτωβρίου 2019

Σύσκεψη Αντιδημάρχου Καθαριότητας Χίου και ιχθυοπωλών για τα ζωικά υπολείμματα

Μοιράσου το άρθρο:

Σύσκεψη με αντικείμενο τη διαχείριση των λεγόμενων ζωικών υπολειμμάτων (Ζ.ΥΠ.), ένα χρόνιο πρόβλημα που άπτεται άμεσα της δημόσιας υγείας και ταλανίζει τους πολίτες, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, στις 6.30 το απόγευμα, στο Δημαρχείο της Χίου με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Πάνου Αναγνώστου, τη συμμετοχή του Προϊσταμένου του Τμήματος Κτηνιατρικής, υπηρεσιακών παραγόντων της Διεύθυνσης Καθαριότητας και ιχθυοπωλών.
“Ένα χρόνιο πρόβλημα που άπτεται άμεσα της δημόσιας υγείας και ταλανίζει τους πολίτες,  οδεύει προς οριστική επίλυση”, σημειώνεται από την αντιδημαρχία καθαριότητας και ανακύκλωσης που ενημερώνει επίσης ότι “οι κάδοι απορριμμάτων που προσφάτως παρελήφθησαν, άρχισαν ήδη να τοποθετούνται από συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης στο Κέντρο της πόλης”.

Επίσης από την Τρίτη 8 Οκτωβρίου, αρχής γενομένης από τους οικισμούς της Δημοτικής Ενότητας Ιωνίας, ξεκίνησε το Ειδικό Όχημα Πλυντήριο για το πλύσιμο των κάδων στη Νότια Χίο. Τις επόμενες ημέρες ένα δεύτερο Ειδικό Όχημα Πλυντήριο της Υπηρεσίας θα ξεκινήσει τη διενέργεια του πλυσίματος των κάδων στους οικισμούς της Βόρειας Χίου.

“Με μικρά αλλά σταθερά βήματα φροντίζουμε για την ποιοτική αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και σε αυτήν την κατεύθυνση με αρωγούς και συμπαραστάτες τους πολίτες, πορευόμαστε”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Μοιράσου το άρθρο: