ΚΙΝΑΛ Χίου: 2η υποψηφιότητα με το Γ. Αμέντα
17 Ιουνίου 2019
Φραγκίσκος Σέργης- υπ. βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ: για εργασιακούς ελέγχους
17 Ιουνίου 2019

ΤΕ Χίου ΚΚΕ: αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ- ΝΔ βλέπει για τη μηνυτήρια αναφορά επιθεωρητή ΣΕΠΕ

Μοιράσου το άρθρο:

Σαν «αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ» χαρακτηρίζει η Τομεακή Επιτροπή Χίου του ΚΚΕ το θέμα της επίθεσης που δέχθηκε επιθεωρητής του ΣΕΠΕ σε ακτινοδιαγνωστικό κέντρο, σύμφωνα με την αναφορά του Γενικού Γραμματέα του ΣΕΠΕ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Για την αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ στη Χίο, με αφορμή φερόμενο αδήλωτο εργαζόμενο.
Ο πρόσφατος καβγάς του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ στη Χίο για φερόμενο αδήλωτο εργαζόμενο σε γραφείο στελέχους της ΝΔ, είναι προκλητικός για τους εργαζόμενους. ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, είναι συνυπεύθυνοι με την πολιτική τους για την κατακρεούργηση των εργατικών δικαιωμάτων. Αφού με τα μνημόνια και τους εκατοντάδες εφαρμοστικούς νόμους έλυσαν τα χέρια της εργοδοσίας, τσάκισαν μισθούς, συλλογικές συμβάσεις εργασίας, εργασιακά ωράρια και μια σειρά δικαιώματα, τώρα τους πήρε ο πόνος για τους αδήλωτους εργαζόμενους. Με αυτή την έννοια αποτελεί υποκρισία και το ενδιαφέρον τους για τους υποτυπώδεις ελέγχους των επιθεωρητών του Σ.Ε.Π.Ε.
Μόνη απάντηση σε αυτό το τοπίο, που θα συνεχιστεί και θα ενταθεί για τους εργαζόμενους, μόνη απάντηση στις κάλπικες αντιπαραθέσεις τους είναι η αποφασιστική ισχυροποίηση του ΚΚΕ. Της δύναμης που αποδεδειγμένα θα βρίσκεται δίπλα τους και την επόμενη των εκλογών στον αγώνα για ζωή και δουλειά με δικαιώματα.
Χίος 16/6/2019”.

Μοιράσου το άρθρο: