Αιτήσεις για επίδομα ανέργων ναυτικών στον ΠΟΝ Χίου
1 Δεκεμβρίου 2020
Προς οριστικοποίηση της θέσης του νέου ΚΥΤ στη Λέσβο – Αντιδράσεις από όμορες κοινότητες
1 Δεκεμβρίου 2020

Το ερασιτεχνικό θέατρο Θιάσων Αιγαίου συνδέεται διαδικτυακά με το κοινό

Μοιράσου το άρθρο:

Ξεκινά την προσεχή Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου η Διαδικτυακή Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου, προσαρμοσμένη δηλαδή στα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό. Η Διαδικτυακή Συνάντηση ενώνει Λήμνο, Λέσβο, Χίο, Σάμο, Ικαρία, Ρόδο, Κω, Πάτμο, Λέρο, Σύρο, Μήλο, Πάρο, Άνδρο, Μύκονο και Τήνο, με την Κέρκυρα και την Κύπρο, σε ένα θεατρικό αντάμωμα 11 ημερών.

Συγκεκριμένα στη συνάντηση συμμετέχουν 24 θεατρικές ομάδες από το Αιγαίο καθώς και ομάδες από το Ιόνιο και την Κύπρο, παρουσιάζοντας 28 συνολικά βιντεοσκοπημένες θεατρικές παραστάσεις και άλλες καλλιτεχνικές προτάσεις σχετικές με το θέατρο.

Στα πλαίσια της Συνάντησης θα γίνουν δύο θεατρικά σεμινάρια, συζητήσεις και θα προβληθούν τρία ντοκιμαντέρ σχετικά με τις δραστηριότητες των ερασιτεχνών του Αιγαίου.

Η Διαδικτυακή Συνάντηση χρηματοδοτείται από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής πολιτικής και διοργανώνεται από την Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου, θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, ενώ μπορεί ο καθένας να την παρακολουθήσει μέσα από την ιστοσελίδα της Συνάντησης:
diadiktiaki-aegeantheatre.gr.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΘΙΑΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ 2020- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Μοιράσου το άρθρο: