«Εικόνες και Λέξεις» από την φωτογραφική ομάδα Σάμου
29 Ιουλίου 2019
Επιασε… δουλειά το ζέπελιν
30 Ιουλίου 2019

Εγκαινίασαν την αυτόνομη μονάδα παραγωγής ιατρικού οξυγόνου

Μοιράσου το άρθρο:

Tα εγκαίνια της Μονάδα ιατρικού οξυγόνου  του νοσοκομείου Σάμου πραγματοποιήθηκαν την ημέρα της εορτής του Προστάτη του Αγίου Παντελεήμονα.

Λίγο μετά τη Θεία Λειτουργία όπου χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Σάμου κ. Ευσέβιος πραγματοποιήθηκε αγιασμός και έγιναν τα εγκαίνια της νέας εγκατάστασης παραγωγής ιατρικού οξυγόνου, που με την λειτουργία της αυτονομεί το νοσηλευτικό ίδρυμα και το απαλλάσσει από την διαδικασία του εμπορίου, μειώνοντας το κόστος στο ένα τρίτο, ένα όνειρο δεκαετιών που έγινε πρόσφατα πράξη. Πριν την διαδικασία των εγκαινίων ο διοικητής του ιδρύματος κος Λάζαρος Θεόφιλος, ως ελάχιστο φόρο τιμής, απένειμε δύο εικόνες του Αγ.Παντελεήμονα, με χαραγμένη στο πίσω μέρος την ημερομηνία, την μία στον επί 54 χρόνια χοράρχη των ιεροψαλτών, κατά την εορτή του Αγίου  Γεώργιο Αγγελινάρα και την επί δεκαετίες, στέλεχος του νοσοκομείου που φροντίζει τον ιερό ναό Φρειδερίκη Κοντού. 

Πριν τον διοικητή, για το νοσοκομείο και την μονάδα, μίλησε ο τέως πρόεδρός του Γιάννης Κιράνης και ακολούθως οι Λάζαρος Θεόφιλος, Γιάννης Κιράνης μαζί με τον Μητροπολίτη έκοψαν την κορδέλλα παραδίδοντας και επισήμως την πολύτιμη αυτή μονάδα στην Σαμιακή κοινωνία. 

 

Μοιράσου το άρθρο: