Δηλώνει αντίθετος με την διοργάνωση “λευκής νύχτας” ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων του νησιού
29 Ιουλίου 2019
Εγκαινίασαν την αυτόνομη μονάδα παραγωγής ιατρικού οξυγόνου
29 Ιουλίου 2019

«Εικόνες και Λέξεις» από την φωτογραφική ομάδα Σάμου

Μοιράσου το άρθρο:

Άνοιξε τις πύλες για το κοινό η έκθεση της Φωτογραφικής Ομάδας Σάμου  που φέτος έχει θέμα «Εικόνες και Λέξεις» και φιλοξενείται φέτος στον ιδανικό χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης.

 Έχοντας ως θέμα το βιβλίο, το κείμενο και τις λέξεις, αποτυπώνει την σχέση μας, εμάς που ζούμε εδώ   σε αυτό το  μικρό νησί, με το βιβλίο, με την πνευματικότητα και τη σοφία.

« Η φωτογράφιση ενός βιβλίου δεν διαφέρει και πολύ από το να το έχεις διαβάσει και να προσπαθείς να διηγηθείς την βασική του ιδέα» σημειώνει στο προλογικό του σημείωμα, στην μπροσούρα της έκθεσης. ο Μανόλης Πυργιώτης, ο οποίος   εμπνεύστηκε το θέμα της φετινής έκθεσης. Οι συμμετοχές φέτος έφτασαν τις 29 και άλλες 12 της Ομάδας Νέων της ΦΩΤΟΣ, που εκθέτουν τις φωτογραφίες τους σε καλαίσθητα πλαίσια στα διάφορα δωμάτια του κτιρίου και ξεναγούν κάποιοι από τα μέλη της ΦΩΤΟΣ τους επισκέπτες.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή έως την Παρασκευή 2 Αυγούστου στον χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης, κάθε βράδυ από τις 8 έως τις 11, ενώ θα μετακομίσει στο Δημαρχιακό Μέγαρο Πυθαγορείου από τις 22 έως τις 25 Αυγούστου, πλαισιώνοντας το συνέδριο IFLA Satellite Meeiting Samos 2019, που θα διεξαχθεί εκεί στις 22 και 23 Αυγούστου, με συμμετοχή της Δημόσιας Κεντρικής Ιστορικής Βιβλιοθήκης Σάμου.

Μοιράσου το άρθρο: