Στο νέο ΔΣ της ΚΕΔΕ η δήμαρχος του Αη Στράτη
29 Νοεμβρίου 2019
Γιορτάζουν την προστάτιδα του πυροβολικού Αγία Βαρβάρα
30 Νοεμβρίου 2019

Εκπαιδεύτηκαν για την ανακύκλωση μέσα από το παιχνίδι

Μοιράσου το άρθρο:

Μαθητές των δημοτικών σχολείων  της Σάμου συμμετείχαν στην ψυχαγωγική – εκπαιδευτική δράση «Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης»  που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Παρασκευή το πρωί στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης από τον Δήμο  Ανατολικής Σάμου σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α.).

Πρόκειται για μία πρωτότυπη ενημερωτική, ψυχαγωγική, αλλά και εκπαιδευτική δράση με παιχνίδια που έχουν προσαρμοστεί κατάλληλα με μηνύματα ανακύκλωσης.

Τα παιδιά διασκέδασαν, έμαθαν ποια υλικά ανακυκλώνονται και εκπαιδεύτηκαν για σωστή συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης. Με τον τρόπο αυτό συμβάλλουν στην καλύτερη υλοποίηση των προγραμμάτων ανακύκλωσης, παροτρύνοντας και τους μεγαλύτερους, έτσι ώστε η ανακύκλωση να γίνει τρόπος ζωής.

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου  απεύθυνε ευχαριστίες προς τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου για την άψογη συνεργασία, καθώς και προς τους εκπαιδευτικούς των Δημοτικών Σχολείων της πόλεως Σάμου και της Κοινότητας Βαθέος που συμμετείχαν στη δράση, ενώ δήλωσε ότι η δράση θα επαναληφθεί σε μεταγενέστερο χρόνο για τα σχολεία της Δ.Ε. Πυθαγορείου.

Μοιράσου το άρθρο: