Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του στον Δήμο ο Νίκος Κατρακάζος
18 Φεβρουαρίου 2019
Ο τουρισμός των νησιών στη συνάντηση της Προξένου Σμύρνης με την TÜRSAB
19 Φεβρουαρίου 2019

Ετοιμάζουν ντοκιμαντέρ αφιέρωμα για την Σάμο

Μοιράσου το άρθρο:

Ένα τηλεοπτικό αφιέρωμα με μονοθεματική παρουσίαση της Σάμου προγραμματίζει η αποστολή του ντοκιμαντέρ “My Greek Odyssey” , που  βρίσκεται από τη Δευτέρα 18 έως την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου στο νησί.

Το πρόγραμμα των δημοσιογράφων, κατά την παραμονή στο νησί, περιλαμβάνει την επίσκεψη στο Πυθαγόρειο, στο Κοκκάρι στο Ηραίο, στο Καρλόβασι, στην πόλη της Σάμου, στο Ευπαλίνειο Όρυγμα και στο Ναό της Ήρας, καθώς και πολλές επισκέψεις σε χωριά και παραλίες. Σκοπός της επίσκεψης του συνεργείου είναι η περιήγηση στο νησί, η ξενάγηση σε αρχαιολογικούς χώρους, η ενημέρωση από τους αρμοδίους για τις τουριστικές προοπτικές, καθώς και η επαφή με τους τοπικούς παραγωγούς.

Η παραγωγή του ντοκιμαντέρ θα συλλέξει πληροφορίες για τη δημιουργία ενός οδοιπορικού που θα παρουσιάζει όλες τις πτυχές του νησιού, θα αναδεικνύει την ποικιλία των τουριστικών επιλογών και θα αναδεικνύει την περιβαλλοντική, ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας.

Tο ντοκιμαντέρ αφορά στην ωριαία προβολή του νησιού και θα προβληθεί στην Αυστραλία και σε παγκόσμια τηλεοπτικά δίκτυα. Σκοπός του είναι να καταγράψει την παράδοση, την ιστορία, τη γαστρονομία και τον τρόπο ζωής στη Σάμο για να εμπνεύσει τους τηλεθεατές – εντός και εκτός Ελλάδας – να την ανακαλύψουν και να την επισκεφτούν. Τα γυρίσματα  έχουν προγραμματιστεί για τον Ιούλιο.

Να σημειωθεί πως η επίσκεψη της δημοσιογραφικής αποστολής, εντάσσεται  στα πλαίσια του στρατηγικού σχεδιασμού και υλοποίησης δράσεων για την τουριστική προβολή και προώθηση του τόπου του Δήμου Σάμου και του Δημοτικού Οργανισμού Τουρισμού.

Μοιράσου το άρθρο: