Το Μάιο η απόδοση του ειδικού Τέλους για τις πλαστικές σακούλες.
23 Μαΐου 2018
Παρουσίαση βιογραφίας Λ. Μπουρνιά από ΝΟΔΕ Χίου
23 Μαΐου 2018

“Ανοιχτές Πόρτες” στα οινοποιεία του Αιγαίου!

Μοιράσου το άρθρο:

Μια μοναδική γευστική και ταξιδιωτική εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν οι φίλοι και οι φίλες του κρασιού σε όλη την Ελλάδα, συμμετέχοντας στην εκδήλωση «Ανοιχτές Πόρτες», η οποία διοργανώνεται συλλογικά από τις Ενώσεις Οινοπαραγωγών της χώρας και τα επισκέψιμα οινοποιεία – μέλη τους.
Οι πόρτες ανοικτές …και στα νησιά του Αιγαίου. .Στην Μυτιλήνη, την Λήμνο , τη Σάμο ,την Ικαρία , τη Χίο ,την Πάρο ,την Μήλο ,την Σαντορίνη και την Κω οι οινοποιοί περιμένουν το Σάββατο 26 Μαΐου και την Κυριακή 27 Μαΐου, από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, τους οινόφιλους .Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στους Αμπελώνες να ξεναγηθούν στα οινοποιεία και να συμμετάσχουν σε ποικίλες δραστηριότητες, οι οποίες περιλαμβάνουν γευστικές δοκιμές, διαγωνισμούς με πλούσια δώρα και άλλες εκπλήξεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι η είσοδος στα οινοποιεία το διήμερο 26-27 Μαΐου θα είναι ελεύθερη.
Προγραμματίστε από τώρα τη δική σας απόδραση και χαράξτε τη δική σας οινική διαδρομή. Σε όποιο νησί του Αιγαίου και αν βρίσκεστε, περιηγηθείτε στην ελληνική ύπαιθρο και επισκεφτείτε ένα ή και περισσότερα οινοποιεία. Μυηθείτε στον μαγευτικό κόσμο του κρασιού, απολαύστε το τοπίο που διαμορφώνουν οι αμπελώνες, γνωρίστε τη διαδικασία της οινοπαραγωγής και δοκιμάστε εξαιρετικά Επώνυμα Ελληνικά Κρασιά.
Τα Οινοποιεία που θα συμμετάσχουν από το Αιγαίο είναι τα εξής:
ΛΗΜΝΟΣ: ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ – www.chatzigeorgioulimnos.gr ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΣΑΒΒΟΓΛΟΥ ΤΣΙΒΟΛΑΣ – www.limnosorganicwines.gr
ΛΕΣΒΟΣ: ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΟΙΝΟΦΟΡΟΣ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙΟΥ – www.lesvios-oinos.gr
ΧΙΟΣ: ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΑΡΙΟΥΣΙΟΣ – www.ariousios.gr
ΙΚΑΡΙΑ: ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΑΦΙΑΝΕΣ – www.afianeswines.gr
ΣΑΜΟΣ: ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΒΑΚΑΚΗ – www.vakakiswine.gr ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ – www.samoswines.gr

Μοιράσου το άρθρο: