Δυο νέα ασθενοφόρα σε Πλωμάρι και Φούρνους
25 Σεπτεμβρίου 2018
Στην Σάμο ο Κυριάκος Μητσοτάκης
25 Σεπτεμβρίου 2018

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια λόγω μποφόρ

Μοιράσου το άρθρο:

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια των νησιών του βορειοανατολικού Αιγαίου λόγω των θυελλωδών βορείων ανέμων που φθάνουν κατά τόπους τα 8 με 9 μποφόρ.  Συγκεκριμένα, δεν πραγματοποιήθηκαν τα δρομολόγια του «Νήσος Ρόδος» από Πειραιά για Χίο και Μυτιλήνη και του «Νήσος Σάμος» από Μυτιλήνη για Χίο και Πειραιά, καθώς και του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Διαγόρας» για Καβάλα, Λήμνο, Μυτιλήνη, Χίο, Βαθύ, Φούρνοι, Αγ.Κήρυκο και Πάτμο.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές οι τροποποιήσεις των δρομολογίων.

Εντωμεταξύ, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών ανεστάλη το πρόγραμμα απεγκλωβισμού των αιτούντων άσυλο από τον καταυλισμό της Μόριας. Οι  100 πρόσφυγες που επρόκειτο να ταξιδέψουν σήμερα με το «Νήσος Σάμος» για Πειραιά έμειναν στο πλοίο του οποίου απαγορεύθηκε ο απόπλους και βρίσκεται αγκυροβολημένο στο λιμάνι της Μυτιλήνης, ενώ αναβλήθηκε και αυριανή αναχώρηση άλλων 400 προσφύγων.

Μοιράσου το άρθρο: