Υπογραφή Κοινής Δήλωσης Συνεργασίας μεταξύ ΥΜΕΠΟ, UNHCR, EASO και SRSS
25 Σεπτεμβρίου 2018
Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια λόγω μποφόρ
25 Σεπτεμβρίου 2018

Δυο νέα ασθενοφόρα σε Πλωμάρι και Φούρνους

Μοιράσου το άρθρο:

Στην παραλαβή οκτώ ασθενοφόρων για το Βόρειο και Νότιο Αιγαίο, τα δύο εκ των οποίων προορίζονται για την κάλυψη αναγκών στο Κέντρο Υγείας Πλωμαρίου και στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο των Φούρνων, προχώρησε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στην 2η ΥΠΕ Πειραιώς και Νήσων, μαζί με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους.

«Παραλάβαμε τα οκτώ ασθενοφόρα μικρού όγκου για τα νησιά Βορείου και Νοτίου Αιγαίου που αγοράσαμε μετά από ένταξη της πρότασης της 2ης Υπε στα ΠΕΠ των αντίστοιχων περιφερειών. Είναι ο διαγωνισμός που έτρεξε πιο γρήγορα από όλους .Θερμά συγχαρητήρια στη διοίκηση και στους εργαζόμενους της υπηρεσίας!! Προχωράμε και επιταχύνουμε» έγραψε σε ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Πολάκης.

Τα ασθενοφόρα που λίγες μέρες θα είναι στα νησιά, είναι μικρού όγκου, κατάλληλα να επιχειρούν σε οδικά δίκτυα και οικισμούς που παρουσιάζουν ιδιαιτερότητες θα διατεθούν για να καλύψουν τις ανάγκες μικρών νησιών του Αιγαίου, ενώ χρηματοδοτήθηκαν μέσα από τα ΠΕΠ Βορείου και Νοτίου Αιγαίου.

Μοιράσου το άρθρο: