Το Εσωτερικών Υποθέσεων έρευνα υπόθεση στο νοσοκομείο της Σάμου
16 Ιουλίου 2019
Πλησιάζουν οι τελευταίες παρτίδες του 42ου Διεθνούς Σκακιστικού τουρνουά «Ίκαρος 2019»
16 Ιουλίου 2019

1.096 ιατρικές πράξεις σε Ικαρία και Φούρνους από την «Ανοιχτή Αγκαλιά»

Μοιράσου το άρθρο:

Στις αρχές Ιουνίου η εθελοντική ομάδα των γιατρών και νοσηλευτών του Σωματείου Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά» στο πλαίσιο της εκστρατείας για την πρόληψη, «Υποστηρίζουμε τη ζωή» βρέθηκε κοντά στους κατοίκους της Ικαρίας και των Φούρνων, όπου πραγματοποιήθηκαν 1.096 ιατρικές πράξεις παιδιών και ενηλίκων.
Εκτός των προληπτικών εξετάσεων, πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Φούρνων σεμινάριο άμεσης υποστήριξης ζωής, το οποίο παρακολούθησαν εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της εκπαιδευτικής κοινότητας.
Η οργάνωση της εκστρατείας, καθώς και η επιλογή των ειδικοτήτων που ήταν απαραίτητες, έγινε σε επικοινωνία με την υπεύθυνη του Κέντρου Υγείας Ικαρίας και του Πολυδύναμου Ιατρείου των Φούρνων, «και σε όλη τη διάρκεια της η υποστήριξη όλου του προσωπικού στο Κέντρο Υγείας ήταν καίρια και εξαιρετική», αναφέρει η «Ανοιχτή Αγκαλιά».
Με αυτή την εκστρατεία έκλεισε ο πρώτος κύκλος του προγράμματος με το διακριτικό τίτλο «Υποστηρίζουμε τη ζωή». Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν από Σεπτέμβριο με στόχο την επιτυχή ολοκλήρωση του φετινού προγράμματος το Νοέμβριο του 2019.

Μοιράσου το άρθρο: