Διαγωνισμός για τις άγονες αεροπορικές γραμμές
6 Φεβρουαρίου 2020
Σύλληψη 7 “ακραίων” στο χωριό της Μόριας
7 Φεβρουαρίου 2020

Άμεσος ο απεγκλωβισμός μαθητών από τον επαρχιακό δρόμο στην Ικαρία

Μοιράσου το άρθρο:

Η έντονη πρωινή χαλαζόπτωση – χιονόπτωση δημιούργησε ένα απρόσμενο γεγονός στον επαρχιακό δρόμο από Άγιο Κήρυκο προς Εύδηλο στο σημείο που βρίσκεται το χωριό Μονοκάμπι, ευτυχώς με θετική κατάληξη. Το σχολικό όχημα που μετέφερε δυο μαθητές για το ειδικό σχολείο στον Εύδηλο αντιμετώπισε πρόβλημα που δημιουργήθηκε λόγω των καιρικών συνθηκών στο οδόστρωμα. Ο οδηγός του οχήματος ζήτησε τηλεφωνικώς βοήθεια και στο σημείο έσπευσαν όχημα της Αστυνομίας, των Εθελοντών Δασοπυροσβεστών και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η τελευταία παρέλαβε τα παιδιά που επέστρεψαν στις οικίες τους.
Το Επαρχείο Ικαρίας και Φούρνων το οποίο είχε σε αναμονή ειδικό όχημα (γκρέϊτερ) δημοσίευσε την παρακάτω ανακοίνωση:
Επιθυμούμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες , προς το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Κηρύκου , το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αγ. Κηρύκου και τον Σύλλογο Εθελοντών Πυροσβεστών Αγ. Κηρύκου για την έγκαιρη όσο και αποτελεσματική επέμβαση τους για τον απεγκλωβισμό και την μεταφορά των ατόμων , που βρέθηκαν σε δύσκολη θέση , λόγω χιονόπτωσης στο Επαρχιακό δίκτυο της Ικαρίας σήμερα 6/2/2020.
Παρακαλούνται οι οδηγοί που κινούνται επί της Επαρχιακής οδού στο τμήμα Καταφύγι έως Μονοκάμπι να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί γιατί υπάρχει πιθανότητα δημιουργίας παγετού και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της τροχαίας.

Μοιράσου το άρθρο: