Συνάντηση με τον Αν. Υπ. Σ. Φάμελο ζητά ο δήμαρχος Ικαρίας Στ. Σταμούλος για τα δημοτικά δάση.
11 Μαρτίου 2019
Ξεκίνησαν οι εργασίες στο γεφυράκι των Θερμών Ικαρίας
12 Μαρτίου 2019

Αύξηση 5% στην προσφορά αίματος από τους Ικαριώτες

Μοιράσου το άρθρο:

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση της εθελοντικής αιμοδοσίας για την κάλυψη των αναγκών της Πανικάριας Τράπεζας Αίματος, την οποία συνδιοργάνωσαν Από 28/2 μέχρι και 2/3 το Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία με την Πανικάρια Επιτροπή Εθελοντών Αιμοδοτών το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Ικαρίας, το Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Ικαρίας, το Κέντρο Υγείας Ευδήλου και τον δήμο Ικαρίας.
Με την αυξητική τάση, που παρουσιάζει η εθελοντική αυτή δράση εδραιώνεται και η συνέχισή της. Σε σχέση με την προηγούμενη, το Μάρτιο του 2018, είχαμε αύξηση 5% στη συλλογή φιαλών, παρά το γεγονός ότι υπήρξαν σημαντικές αλλαγές στο πρόγραμμα, λόγω εκτάκτων δυσμενών καιρικών συνθηκών (μείωση κατά δύο ημέρες). Συνολικά συγκεντρώθηκαν 210 φιάλες και πιο αναλυτικά στο Καραβόσταμο (28/2) 48 φιάλες και στο Νοσοκομείο Ικαρίας (28/2, 1-2/3) 162 φιάλες!
Η δεύτερη δράση προγραμματίζεται για το τέλος Αυγούστου 2019 σε ευρύτερο χρονικό και τοπικό πλαίσιο.
“Η Οργανωτική Επιτροπή της δράσης Εθελοντικής Αιμοδοσίας, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους τους εθελοντές αιμοδότες – πολίτες που ανταποκρίθηκαν με κάθε τρόπο στο κάλεσμά μας με μεγάλη προθυμία, είτε έδωσαν είτε δεν κατάφεραν να δώσουν αίμα, καθώς επίσης και τους συναδέλφους που ασχολήθηκαν με ιδιαίτερο ζήλο στην προσπάθειά μας. Ιδιαίτερα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ομάδα της Κινητής Μονάδας Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Παίδων “Αγία Σοφία” που με τη δική της αρωγή και προσπάθεια, έφερε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, δίδοντας μεγαλύτερη αισιοδοξία στην επόμενη δράση το καλοκαίρι. Τέλος, θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε όλους εσάς που συντρέξατε την προσπάθεια της οργανωτικής επιτροπής, από το μετερίζι του ο καθένας και είχαμε αυτό το άριστο αποτέλεσμα”.

Μοιράσου το άρθρο: