Μήνυμα Μ. Παπαδανιήλ για τη νέα σχολική χρονιά στο Β. Αιγαίο – Κλειστά μέχρι Τετάρτη τα σχολεία στη Λέσβο
14 Σεπτεμβρίου 2020
Άμεση επιχορήγηση στον τομέα της αιγοπροβατοτροφίας
14 Σεπτεμβρίου 2020

Χαιρετισμός του βουλευτή Σάμου Χρ. Στεφανάδη για την έναρξη τα σχολικής χρονιάς

Μοιράσου το άρθρο:

Καλή και δημιουργική χρονιά εύχεται στις μαθήτριες, στους μαθητές και στους δασκάλους ο βουλευτής του νομού Σάμου Ικαρίας και Φούρνων, Χρ. Στεφανάδης, σημειώνοντας ότι στις δύσκολες μέρες που διανύουμε, «καλούμαστε όλοι οι πολίτες, ανεξαρτήτως ηλικίας, να τηρήσουμε τα ενδεδειγμένα μέτρα προκειμένου να προφυλαχθούμε από την πανδημία”.

“Αποδείξατε – τονίζει – ότι με τη θέληση σας για μάθηση ανταπεξήλθατε γρήγορα στα νέα δεδομένα της διαδικτυακής διδασκαλίας που εφαρμόστηκαν το προηγούμενο διάστημα. Ο Ρήγας Φεραίος στη φράση του: «Εκ των γραμμάτων γεννάται η προκοπή με την οποίαν λάμπουν τα ελεύθερα έθνη» εκφράζει τη σπουδαιότητα της παιδείας, τονίζοντας ότι είναι μονόδρομος για μία πολιτισμένη κοινωνία.
Η μάθηση είναι ένα από τα σημαντικότερα αγαθά για την ανάπτυξη των ανθρώπων. Το έργο των εκπαιδευτικών είναι σπουδαίο. Τους εύχομαι καλή δύναμη στην άσκηση του λειτουργήματος τους. Παράλληλα, στέλνω τις θερμότερες ευχές στους κηδεμόνες που πράττουν τα μέγιστα για την εξέλιξη των παιδιών τους.
Δε ξεχνάμε να προφυλάσσουμε την υγεία μας και να τηρούμε τα μέτρα για να παραμένουμε ασφαλείς”.

Μοιράσου το άρθρο: