Την παρέμβαση της Περιφέρειας για τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Ικαρίας ζητά η Λα.Σ. Β. Αιγαίου
25 Ιουνίου 2020
Ικαρίας: Εθελοντικός καθαρισμός σε Μεσαχτή, Λιβάδι, Αρμενιστή
26 Ιουνίου 2020

Δράσεις παραρτήματος Ικαρίας του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών

Μοιράσου το άρθρο:

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου) το παράρτημα Ικαρίας του ΕΣΥΝ θα πραγματοποιήσει τις εξής δράσεις :

  • Την Παρασκευή 26/6/2020 κλιμάκια μελών του παραρτήματος Ικαρίας του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών, θα διακινήσουν την διακήρυξη του Ε.ΣΥ.Ν στα 3 δημοτικά διαμερίσματα του νησιού.
  • Το Σάββατο 27/6/2020 διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση σε συνεργασία με την Ένωση Δημοκρατικών Γυναικών στην αίθουσα του Μάραθου (στις 20:30). Εκτός από την παρέμβαση του ΕΣΥΝ θα παρουσιαστεί ντοκιμαντέρ για την δραστηριότητα μονάδας του ΚΕΘΕΑ καθώς και προβολή Κινηματογραφικής Ταινίας.
  • Την Κυριακή  28/6/2020 διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παλιού Δημαρχείου Αγίου Κηρύκου (στις 20:30). Εκτός από την παρέμβαση του ΕΣΥΝ, θα παρουσιαστεί ντοκιμαντέρ για την δραστηριότητα μονάδας του ΚΕΘΕΑ και η εκδήλωση θα κλείσει με μικρό μουσικό πρόγραμμα από μέλη της ομάδας του Αρχείου παραδοσιακής μουσικής Ικαρίας.
  • Το Εθνικό Συμβούλιο κατά των ναρκωτικών είναι συσπείρωση ανθρώπων και φορέων που δραστηριοποιείται στη χώρα μας από τις αρχές της δεκαετίας του ’80. Διαθέτει 24 παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα με χιλιάδες μέλη.Παρακολουθεί και μελετάει τις αιτίες, την έκταση και τις εξελίξεις, του κοινωνικού φαινομένου της τοξικοεξάρτησης και διατυπώνει επιστημονικά τεκμηριωμένες θέσεις και διεκδικεί λύσεις, για την αντιμετώπιση του προβλήματος, μέσα από το τρίπτυχο πρωτογενής πρόληψη – Θεραπεία –  κοινωνική επανένταξη.

Το Ε.ΣΥ.Ν. καλεί τους μαζικούς φορείς του νησιού μας, κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη, να πάρουν θέση και να συμπαραταχθούν σε ένα ευρύ αντιναρκωτικό μέτωπο που θα παλεύει:

  • Για μια κοινωνία ελεύθερη από ναρκωτικά και όχι με ελεύθερα ναρκωτικά.
  • Για μια κεντρικά σχεδιασμένη αντιναρκωτική πολιτική με αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν παροχή υπηρεσιών πρόληψης, θεραπείας και επανένταξης.

Μοιράσου το άρθρο: