Εθελοντική αιμοδοσία στο ΚΑΠΗ Δ. Χίου, τρεις φορές την εβδομάδα
19 Μαρτίου 2020
ANTI –COVID-19: Δημιουργία Ομάδας Πληροφόρησης και Υποστήριξης Εργαζομένων
19 Μαρτίου 2020

«Μείνε σπίτι και τηλεφώνησε – Είμαστε εδώ για σένα» από τον δήμο Ικαρίας

Μοιράσου το άρθρο:

Με το μήνυμα «Μείνε σπίτι και τηλεφώνησε – Είμαστε εδώ για σένα», ο Δήμος Ικαρίας ανακοινώνει ότι μέσω της δομής ¨Βοήθεια στο σπίτι¨ θα βοηθά συμπολίτες μας μέσω τηλεφωνικού κέντρου, οι οποίοι δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους στο πλαίσιο λήψης μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού και με βάση την εγκύκλιο υπ’ αριθμόν 23/17-3-2020 του Υπουργείου Εσωτερικών.
Από σήμερα Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020 οι δημότες που χρήζουν ανάγκης εξυπηρέτησης είτε για θέματα που αφορούν την φαρμακευτική τους περίθαλψη είτε σε προμήθεια ειδών πρώτης ανάγκης και δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν με άλλο τρόπο, θα μπορούν να τηλεφωνούν στο στα τηλέφωνο 22753 50111 και να καταθέτουν το αίτημά τους στους αρμόδιους υπαλλήλους.

Κατόπιν αυτού ο Δήμος θα διαπιστώνει εάν ανήκει στις ευπαθείς ομάδες κι ακολούθως θα αξιολογεί τα αιτήματα του πολίτη, τον τρόπο με τον οποίο αυτά θα απαντηθούν και θα διεκπεραιωθούν κατάλληλα. Επίσης αρμόδιοι υπάλληλοι θα παραδίδουν στην οικία των συμπολιτών μας είδη πρώτης ανάγκης και φάρμακα, όπου αυτό είναι αναγκαίο κι απαιτητό.
Είναι αντιληπτό ότι στην παρούσα φάση που βιώνει η χώρα μας είναι χρέος μας να επιδείξουμε υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας.
Πληροφορίες θα αναρτώνται στο: https://voitheiaikarias.blogspot.com/”.

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Βιτσαράς

Μοιράσου το άρθρο: