Πλησιάζει η εκκαθάριση της Συνεταιριστικής- Εις διπλούν κινδυνεύουν να πληρώσουν τη χασούρα οι μεριδιούχοι
12 Δεκεμβρίου 2019
Σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Πανεπιστημίου Αιγαίου-Στον τομέα καθαρισμού των ρεμάτων η πρώτη συνεργασία
12 Δεκεμβρίου 2019

Πλημμύρισε πάλι το Γυμνάσιο-Λύκειο Αγίου Κηρύκου Ικαρίας

Μοιράσου το άρθρο:

Πλημμύρισε και πάλι το Γυμνάσιο Λύκειο Αγίου Κηρύκου Ικαρίας μετά τη χθεσινή νεροποντή. Το πρόβλημα όμως δεν είναι πρόσκαιρο αλλά χρόνιο, ενώ έχει επιδεινωθεί από τότε που εργολάβος ανέλαβε να αποκαταστήσει τα προβλήματα του σχολείου!

Όπως καταγγέλλει το σχολείο εδώ και ένα χρόνο έχει βγει εργολαβία από την Περιφέρεια για επισκευή των προβλημάτων του σχολείου με 200.000 ευρώ και ο εργολάβος αποφάσισε να ξεκινήσει τις εργασίες , όχι το καλοκαίρι που ήταν κλειστό, αλλά λίγες μέρες πριν την έναρξη της σχολικής περιόδου. Όμως από την ημέρα που ξεκίνησαν οι εργασίες επισκευής,η κατάσταση έχει επιδεινωθεί. Η βιβλιοθήκη του σχολείου έχει καταστραφεί από το νερό, ενώ όποτε βρέχει σχηματίζεται μια λίμνη στο προαύλιο που τα νερά της διοχετεύονται μέσα στις σχολικές αίθουσες. Μιλώντας στην ΕΡΤ Αιγαίου εξ ονόματος του σχολείου η καθηγήτρια και δημοτική σύμβουλος Αγίου Κηρύκου Μαρία Μπινίκου τονίζει ότι από την αρχή της σχολικής χρονιάς όποτε βρέχει τα παιδιά κάνουν μάθημα με βρεγμένα τα πόδια τους και ζητά παρέμβαση της Περιφέρειας. Έπαρχος στην Ικαρία δεν υπάρχει, τις ευθύνες έχει αναλάβει ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου ο οποίος όμως δε μπορεί να έχει εικόνα και για την Ικαρία αν δε βίσικεται εκεί.

βιβλιοθηκη

Μοιράσου το άρθρο: