Ικαρία: Στερνό αντίο στον αγωνιστή Γ. Μαυρογιώργη
23 Ιουλίου 2020
Βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης «Απολύεσαι εν πλω!» στην Ικαρία
23 Ιουλίου 2020

ΣΥΡΙΖΑ Ικαρίας κατά δήμου για αποκαθήλωση πανό

Μοιράσου το άρθρο:

Την αγανάκτησή των μελών του, εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ Ικαρίας με ανακοίνωσή του για τον υπερβάλλοντα ζήλο με την καθαριότητα, της αντιδημάρχου Ευδήλου Δέσποινας Τσαγκά.
«1ον Αποκαθηλώθηκε αναρτημένο πανό με πολιτικά συνθήματα και υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ, από τα κάγκελα της γέφυρας που οδηγεί στο λιμάνι.
2ον Η ίδια, κάλεσε τους αστυνομικούς για την σύλληψη πολίτη ο οποίος έγραφε ανάλογα συνθήματα σε τοίχο του επαρχιακού δρόμου». Αναφέρουν και συνεχίζουν:
«Όσοι χρησιμοποιούν ως πρόσχημα την καθαριότητα προκειμένου να αποκαθηλώνουν πανό με πολιτικά ή συνδικαλιστικά συνθήματα είναι προτιμότερο να ασχοληθούν με τους ξεχειλισμένους κάδους της ανακύκλωσης και την δυσωδία από τα λύματα των σακατεμένων βιολογικών. Σε τέτοιες δράσεις δηλώνουμε αρωγοί και εθελοντές. Σε δράσεις που περιορίζουν την ελευθερία του λόγου δηλώνουμε ενάντιοι και πολέμιοι .
Υ.Γ. : Ευελπιστούμε ότι ο κανονισμός καθαριότητας που ετοιμάζει ο Δήμος μας, θα επικεντρωθεί στην διαχείριση των χωματερών που απειλούν να πνίξουν το νησί μας και τις θάλασσες μας και όχι στο «πνίξιμο» της πολιτικής και κοινωνικής επικοινωνίας μέσω αφισών και πανό.
Επίσης αναμένουμε διευκρινίσεις από τον δήμαρχο και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου της πλειοψηφίας, αν αυτές οι παράδοξες πρακτικές φίμωσης της ελευθερίας του λόγου αποτελούν προσωπικές πολιτικές κάποιων ή καλύπτονται και αποτελούν πολιτική της δημοτικής αρχής».

Μοιράσου το άρθρο: