3ο Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου
19 Ιουνίου 2019
“Τί γίνεται φέτος με τον δάκο;”- Ενημερωτική εκδήλωση στην Καλλονή Λέσβου
19 Ιουνίου 2019

Ενημερωτική εκδήλωση του επιμελητηρίου Λέσβου για Εργασιακά κ Ασφαλιστικά, στη Λήμνο

Μοιράσου το άρθρο:

Το Επιμελητήριο Λέσβου, συνεχίζοντας την ενημέρωση των μελών του για θέματα που αφορούν τα Εργασιακά και τα Ασφαλιστικά στους κλάδους Εστίασης, Τουριστικών Πρακτορείων και Ενοικιαζομένων Δωματίων, πραγματοποίησε ενημερωτική εσπερίδα στη Λήμνο, στο συνεδριακό κέντρο του Πορτιανου Λήμνου, την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Λέσβου, το Επιμελητήριο Λέσβου Παράρτημα Λήμνου και την Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Λέσβου, με εισηγητή τον Οικονομολόγο, Πτυχιούχο Α.Β.Σ.Π, Σύμβουλο επιχειρήσεων σε θέματα εργατικής νομοθεσίας & ανθρώπινου δυναμικού, κ. Πέτρο Ραπανάκη. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο κ. Παναγιώτης Τατάκης, Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου, και Πρόεδρος της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Λέσβου καθώς και ο Β’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου, κ. Παρασκευάς Φραντζέσκος.

Ο καταξιωμένος εργατολόγος, παρουσίασε την εργατική και ασφαλιστική νομοθεσία που αφορά τους παραπάνω κλάδους, ενώ μέσα από γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο, που προέκυψε από τις ερωτήσεις και τις απορίες των παρευρισκομένων, έγινε η καλύτερη ερμηνεία για την εφαρμογή των νέων εργασιακών νόμων.

 

Το Επιμελητήριο Λέσβου αφουγκραζόμενο τις ανάγκες των μελών του για ενημέρωση σε σχέση με εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα, θα συνεχίσει την σειρά των ενημερωτικών εκδηλώσεων.

 

Μοιράσου το άρθρο: