1η Ιουλίου ξεκινά το κτηματολόγιο σε Λέσβο και Λήμνο
21 Ιουνίου 2019
Ο Σ.Ε.Π.Ε. Ικαρίας – Φούρνων κατά της αγωγής για την συνάδελφο, του Δ.Σ. Άνω Βαθιού Σάμου
24 Ιουνίου 2019

Με δύο καινοτόμα προϊόντα οι φοιτητές της Λήμνου στον Ecotophelia 2019

Μοιράσου το άρθρο:

Η εκδήλωση του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων και συγκεκριμένα του Φοιτητικού Διαγωνισμού ecotophelia 2019, θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο την Τρίτη 25 Ιουνίου, όπου το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Λήμνο συμμετέχει με 2 νέες πιλοτικές δημιουργίες καινοτόμων τροφίμων, χωρίς την συμμετοχή εταιρειών για πρώτη φορά.

Τα 9 αυτά χρόνια, το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής κατάφερε κάτι μοναδικό ως νεοσύστατο Πανεπιστημιακό Τμήμα που δημιουργήθηκε μόλις το 2009. Από το 2011 συμμετέχει συνεχώς στον Διαγωνισμό και βραβεύεται κάθε χρόνο “επιβεβαιώνοντας έτσι την ποιότητα και την ανταγωνιστικότητα της προσπάθειας. Επομένως ο τίτλος της εν λόγω επιτυχημένης καινοτόμου πρωτοβουλίας μας: Από την επιστήμη τροφίμων στην πιλοτική παραγωγή καινοτόμων τροφίμων: Πως ένα Πανεπιστημιακό Τμήμα καινοτομεί και δημιουργεί διαχρονικά με 24 προϊόντα σε 9 χρόνια!…νομίζω ότι δικαιολογείται απόλυτα” τονίζει ο υπεύθυνος Αναπληρωτής Καθηγητής Διοίκησης Καινοτομίας στις Επιχειρήσεις Τροφίμων, Δημήτρης Σκάλκος.

Τα 22 προϊόντα, και οι αντίστοιχες βραβεύσεις, με τους συμμετέχοντες φοιτητές / φοιτήτριες, και εταιρείες όλα αυτά τα χρόνια:

Μοιράσου το άρθρο: