Νέα χιονόπτωση με προβλήματα στα ορεινά της Λέσβου – Κλειστά τα σχολεία του Δήμου Μυτιλήνης
18 Ιανουαρίου 2021
Με click away αυτή την εβδομάδα το λιανεμπόριο στη Λέσβο
18 Ιανουαρίου 2021

Με ένταση ο “Λέανδρος” στη χιονισμένη Λήμνο-Προβλήματα σε οδικό δίκτυο και διακοπές ρεύματος

Μοιράσου το άρθρο:

Στα λευκά είναι ντυμένη από το βράδυ του Σαββάτου η Λήμνος,  με το χιόνι να φτάνει μέχρι τη θάλασσα, ενώ λόγω του μεγάλου όγκου και της έντονης χιονόπτωσης δημιουργήθηκαν προβλήματα με πτώσεις δέντρων καθώς και στο δίκτυο παροχής ρεύματος.

Η ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε ότι θα διακόψει την παροχή ρεύματος, για την εκτέλεση συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών λόγω χιονόπτωσης, σήμερα από τις 2 έως τις 2.30 το μεσημέρι στις περιοχές της Μύρινας, Ρηχά Νερά, Ανδρώνι, Περιοχή Πάρκο Ανδρωνίου και Σούμπρα.

Με προβλήματα γίνεται η κίνηση στον κεντρικό δρόμο από Μύρινα προς Άγιο Δημήτριο και από Κορνό προς Σαρδές, Δάφνη και Κατάλακκο, ενώ όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Αιγαίου, ο Έπαρχος Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου, Άγγελος Βλάττας-Λαμπρινός, τα μηχανήματα του Επαρχείου και του Δήμου Λήμνου επιχειρούν για να καθαρίσουν τους δρόμους και η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου θα αποστείλει την Τετάρτη στη Λήμνο φορτηγά με αλάτι.

Τα δυο απογευματινά δρομολόγια που ήταν προγραμματισμένα για χθες Κυριακή από τη Αθήνα προς τη Λήμνο με επιστροφή, από τις εταιρείας Sky Express και την Olympic Air, δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω της έντονης χιονόπτωσης.

Λόγω της έντονης χιονόπτωσης σήμερα δεν λειτουργούν οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί και όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λήμνου.

Φωτογραφίες: Paris Papalias, Βικτώρια Επιτροπάκη, Ντίνα Ματσικά, Ιωάννα Βελέντζα

Μοιράσου το άρθρο: