Επίσκεψη Φωτογραφικής Ομάδας Λήμνου στην έκθεση για το Άγιο Όρος
29 Ιουλίου 2019
Δηλώνει αντίθετος με την διοργάνωση “λευκής νύχτας” ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων του νησιού
29 Ιουλίου 2019

Ν. Σαντορινιός: Να γίνει δεκτή η τροπολογία ΣΥΡΙΖΑ για απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ στα νησιά κάτω των 1.000 κατοίκων

Μοιράσου το άρθρο:

Να κάνει δεκτή «χωρίς δεύτερη σκέψη» τη ρύθμιση για απαλλαγή από την πληρωμή ΕΝΦΙΑ όλων των μόνιμων κατοίκων των νησιών με πληθυσμό κάτω από 1.000 κατοίκους, που περιλαμβάνει η πρώτη τροπολογία που κατέθεσε η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, καλεί τη ΝΔ ο Νεκτάριος Σαντορινιός.

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου και τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει ότι «η πρωτοβουλία να είναι αυτή η πρώτη τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ από τη θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, αποδεικνύει ότι τα ζητήματα της νησιωτικότητας και της καλυτέρευσης των συνθηκών ζωής των νησιωτών, εξακολουθούν να είναι θεμελιακά στην ατζέντα του κόμματος, όπως άλλωστε έχει αποδείξει με το έργο που άφησε τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια ως κυβέρνηση». Καλεί τη ΝΔ να αποδείξει «και αυτή με τη σειρά της, στην πράξη, τώρα και όχι με προεκλογικές κορώνες, τη μέριμνα της στους ανθρώπους αυτούς που επιμένουν και ζουν στα μικρά και απομονωμένα νησιά της χώρας μας».

Υπενθυμίζει ότι η εν λόγω ρύθμιση «αποτέλεσε αντικείμενο των μέτρων ανακούφισης που είχε ανακοινώσει τον Μάιο του 2019 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας».

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το άρθρο: