Άμεσα η επαναλειτουργία της αεροπορικής σύνδεσης Λήμνου-Θεσσαλονίκης
11 Δεκεμβρίου 2019
Η τριμελής ομάδα του ΓΕΛ Άντισσας προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού Φυσικών Επιστημών
16 Δεκεμβρίου 2019

Νέο Δ.Σ στην ΕΛΜΕ Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου

Μοιράσου το άρθρο:

Τα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου καθώς και εποπτικού συμβουλίου στην ΕΛΜΕ Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών (ΠΑΜΕ) πήρε 61 ψήφους και 3 έδρες,  οι Ανεξάρτητοι Εκπαιδευτικοί Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου 34 ψήφους και 2 έδρες και οι Αγωνιστικές Παρεμβάσεις πήραν 13 ψήφους, Άκυρα 1 και Λευκά 4, ενώ ψήφισαν 113 εκπαιδευτικοί σε 124 εγγεγραμμένα μέλη.

Από την Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών (ΠΑΜΕ) εκλέχθηκαν οι Ξυπτεράς Ανδρέας με 53 ψήφους, Ρίζος Αλέξιος με 33 και Στυλιανίδου Δέσποινα με 30 ψήφους. Επίσης συμμετείχαν οι Ηλιάδης Ισαάκ με 23 ψήφους, Ζαφείρης Παντελής με 17 ψήφους και Δέδες Νικολάος με 10 ψήφους.

Από τους Ανεξάρτητους Εκπαιδευτικούς Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου εκλέχθηκαν ο Σελιανίτης Κώστας με 23 ψήφους και Αρίμης Αθανάσιος με 22 ψήφους ενώ συμμετείχε και η Φωτοπούλου Χαριτίνη με 17 ψήφους.

Και από τις Αγωνιστικές Παρεμβάσεις συμμετείχαν η Ρώιμπα Φωτεινή όπου πήρε 11 ψήφους και ο Φατής Αθανάσιος 10 ψήφους

Εποπτικό Συμβούλιο αναλυτικά η σταυροδοσία: Λύτη Χριστίνα 56 ψήφους, Λυμπέρη Θεοδώρα 42 ψήφους, Σιοντόρου Βασιλική 32 ψήφους.

Η ΕΛΜΕ Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου ευχαριστεί θερμά τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής Λουρίδα Ελένη, Μάντζαρη Αλέκο και Πέντσα Κατερίνα για τη σημαντική βοήθεια και τη μεγάλη υπομονή τους.

Μοιράσου το άρθρο: