Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου η Τομεακή Επιτροπή Σάμου του ΚΚΕ για το μεταναστευτικό
4 Δεκεμβρίου 2019
Στη Βουλή οι καθυστερήσεις για αποκατάσταση της σεισμόπληκτης Βρίσας από Γ.Μπουρνού
7 Δεκεμβρίου 2019

Παραιτήθηκε ο Λημνιός Υφυπουργός μετά το θόρυβο για τα πτυχία του και τον συνεργάτη του

Μοιράσου το άρθρο:

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε αποδεκτή την παραίτηση του υφυπουργού Εξωτερικών, αρμόδιου για τον Απόδημο Ελληνισμό, Αντώνη Διαματάρη. Ο Λημνιός Υφυπουργός μετά την αποκάλυψη ότι δεν ότι δεν ήταν κάτοχος μεταπτυχιακού από το πανεπιστήμιο Columbia, όπως έγραφε το βιοηγραφικό του στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, ενώ στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι για τον συνεργάτη που είχε προσλάβει ο κ Διαματάρης είχε ασκηθεί κακουργηματική ποινική δίωξη το 2012 για κακοδιαχείριση στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία, την περίοδο που διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος.

Η δήλωση παραίτησης του Αντ. Διαματάρη

Στη δήλωση παραίτησής του, την οποία έκανε δεκτή ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό, Αντώνης Διαματάρης αναφέρει: «Ασχολούμαι με τα θέματα της Ομογένειας επί δεκαετίες. Μόνο μου μέλημα όλα αυτά τα χρόνια είναι η προσφορά στον Ελληνισμό. Για αυτό με μεγάλη τιμή αποδέχθηκα την πρόταση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να αναλάβω το χαρτοφυλάκιο του Υφυπουργού Εξωτερικών αρμόδιου για τα θέματα του Απόδημου Ελληνισμού.

Τις τελευταίες ημέρες δέχομαι προσωπικές επιθέσεις που λειτουργούν αποπροσανατολιστικά, με σκοπό να πλήξουν την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, τον οποίο αγαπώ και εκτιμώ, καθώς και να υπονομεύσουν το έργο μου. Για τον λόγο αυτό, υπέβαλα, με πόνο ψυχής, στον Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή μου από τη θέση του Υφυπουργού Εξωτερικών για τον Απόδημο Ελληνισμό».

 

Μοιράσου το άρθρο: