Επίσκοπος Απολλωνιάδος της Ι.Μ.Βελγίου ο π. Ιωακείμ Αρχοντός
9 Ιανουαρίου 2020
Παρέμβαση “Συνύπαρξης” στον Πρωθυπουργό για τ’ ασυνόδευτα προσφυγόπουλα της Μόριας
9 Ιανουαρίου 2020

Ψήφισμα αλληλεγγύης στον αγώνα των εργαζόμενων στον ΟΤΕ από ΕΛΜΕ Λήμνου

Η ΕΛΜΕ Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου εξέδωσε ψήφισμα αλληλεγγύης στον αγώνα των εργαζόμενων στον ΟΤΕ, στο οποίο τονίζει: “Αξιοποιώντας το τεράστιο αντεργατικό οπλοστάσιο που έχουν διασφαλίσει στο κεφάλαιο όλες οι κυβερνήσεις του, η εργοδοσία κατέθεσε (στις 7/1/2020) μηνύσεις σε βάρος απεργών συνδικαλιστών και εργαζομένων, με βάση τις οποίες η αστυνομία συνέλαβε πέντε συνδικαλιστές των σωματείων ΠΕΤ ΟΤΕ και ΠΑΣΕ ΟΤΕ στη Θεσσαλονίκη.

Οι 5 συλλήψεις συνδικαλιστών των σωματείων ΠΕΤ ΟΤΕ και ΠΑΣΕ ΟΤΕ δείχνουν με ποιο τρόπο έχει αποφασίσει η εργοδοσία να περάσει όλα τα αντεργατικά της σχέδια, έχοντας κυριολεκτικά ξεσαλώσει από την πολιτική της κυβέρνησης που χτυπά την απεργία, την οργάνωση των εργαζομένων, τις διαδηλώσεις.

Η αλληλεγγύη στην απεργία και τον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων του ΟΤΕ, για αξιοπρεπή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, είναι η καλύτερη απάντηση απέναντι σε κάθε προσπάθεια να περάσει η καταστολή, η εργοδοτική και κρατική τρομοκρατία.

Κάτω τα χέρια από τους εργαζόμενους του ΟΤΕ!

Να ανακληθούν τώρα οι απολύσεις!

Υπογραφή τώρα Συλλογικής Σύμβασης για όλους τους εργαζόμενους του ομίλου!”